Вижте най-хубавият под за баня – триизмерен, здрав, красив и много по-добър от традиционния фаянс!

24 март, 2017 | Сподели: |

Банята е помещението, в което прекарваме доволно количество време. Традиционно е оформена с фаянс по вкуса и джоба ви. Дизайнът на баня, въпреки изобилието от съвременни материали, определено е ограничен. Да, има различни плочки и фризове, но все пак те са си точно това – изработени машинно плочки и фризове. Цветовете и краските са ограничени, а е налице и една монотонност – на фигури, линии, оцветяване.

Ремонтът на това мокро помещение или пък обличането му в плочки за първи път е един от най-неприятните ремонти, през които изобщо някога ще минете. Стъпките са много, като всички са шумни, дълги и свързани и с доволни количества мръсотия – изравняване на пода със замазка, лепене на плочките, най-евтините от които ще ви струват около 15 лв./ кв.м., с труда – поне двойно, лепене, фугиране… Ремонтът на баня е дълъг и с непредизвестен край – който зависи от това, доколко е кадърен майсторът, на който сте поверили банята си.

Междувременно, ще ви се наложи да се грижите за добрите си вид и аромат в банята на съседа или близки – по ваша преценка. Веднъж завършена, банята продължава да изисква труд и усилия – почистването и не е никак лесно, поради факта, че е мокро помещение, което се използва ежедневно. И ето как, в един момент, жената вместо дама с прическа и бижута и време за себе си, се превръща в Пепеляшка, слугуваща на мокрото помещение.

97ef7627279c4c916fd3ad09a86ee964Каква е алтернативата на традиционните подове за баня? Сензационната българска винилова настилка за бани Ruvitex 3D decor! Всички неприятни дейности по обличане на пода с плочки изчезват! Трябва ви само гладка повърхност, на която можете да залепите Ruvitex 3D декор дори сами! Не се притеснявайте, настилката е напълно водоустойчива, здрава, издръжлива. Почиства се лесно, устойчива е на микроорганизми и не се хлъзга. А най-хубавото е, че позволява печат! Какво означава това? Че можете да имате в банята буквално каквото си поискате – абсолютно неограничен дизайн, избран от самите вас! Искате големия бариерен риф? Многобройни шарени риби, акули, делфини, костенурки? Водопад, езеро, водни лилии или пък нещо съвършено различно от традиционните морски и водни тематики? Няма проблем. Вие избирате, ние отпечатваме. Това обаче, далеч не е всичко! Ruvitex 3D decor е в триизмерен формат!! Това означава, реалистично изображение, което има и своя дълбочина. Изберете българското! Продуктът е иновативен, без аналог на световния пазар и е най-доброто, което можете да подарите на своята баня – нехлъзгаща се, здрава, красива, създадена по ваш вкус основа, която ще превърне всеки бърз душ в класна СПА процедура. Обадете се днес! + 359 898 431 077Обади се и поръчай