Сега е точното време да си построите градинско езерце!

30 май, 2017 | Сподели: |

Градинското езерце е незаменима и устойчива част от всеки двор. То е оазиса, който привлича с разхлада и висока естетика стопаните на дома и техните гости.

Градинското езеро идва във всякакви форми и размери. Изберете подходящата за вас. Въоръжете се с всичко необходимо по изграждането на проекта. най-важният елемент за всяко градинско езеро, е PVC мембраната, която реално ще го оформи.

Важно е, тя да е здрава, нетоксична, надеждна. Добрите PVC мембрани за градински езерца са разбира се, водонепропускливи. Те обаче, трябва да са устойчиви и на проникване на корени. Все пак, под тях природата търси пътя си нагоре. Освен това, отличните PVC мембрани издържат и на въздействието на различни микроорганизми. А те – и в почвата, и във водите са многобройни. Задължителна е и гъвкавостта при отрицателни температури, наред с оптимални якост и еластичност. Те са гаранция, че зимата езерото ви няма да се превърне в пластмасов леген, който просто ще се счупи в даден момент.

RUVIMAT P е PVC мембрана за изкуствени езера и басейни с всички гореизброени характеристики – и още много освен тях. Тя не съдържа DEHP/DOP/ пластификатор и токсични добавки и осигурява напълно безопасна среда за различните растения, а защо не и риби, които ще направите част от своето езерце. Идеи за подходящи риби и водни растения, открийте тук и тук.

Материалът е устойчив на атмосферни въздействия и може да се рециклира.

От всичко гореизброено, можем да направим извод, че RUVIMAT P е отлична мембрана за градински езерца, която гарантира дългият живот на вашият градински оазис. Остава да изградите проекта си. После, да заселите езерото си с различни растения.

Оттук нататък – всичко е приказка. Езерце, маса и столчета, защо не люлеещ се стол? Деца, възрастни, спокойствие, хубава книга а може би и чаша бира или лимонада? Избирате сами. Не забравяйте – в основата на градинския оазис е качественото PVC фолио за езерца.Обади се и поръчай