Водосточни системи Dоcke Lux комбинират отлично качество с впечатляващ стилен дизайн | MKM БГ ГРУП

Водосточни системи Dоcke Lux комбинират отлично качество с впечатляващ стилен дизайн

21 юли, 2017 | Сподели: |

Естетиката на покрива е от значение за цялостният екстериорен изглед на един дом. Неизменна част от нея е водосточната система. Тя, разбира се, трябва да е надеждна, сертифицирана, здрава и дело на висш инженеринг в областта.

Точно такъв продукт са водосточните системи на Docke. След като обърнахме внимание на системата на фирмата Standard, време е да очертаем основните характеристики и на Docke Lux серията.

Тази водосточна система е дело на немски инженери. Изключително подходяща е за обекти с голяма покривна площ. Позволява изграждане на разнородни водосточни системи, подходящи за обекти с изключително висока сложност.

Тръбите са с увеличен обем 141/100 мм, който позволява поемане на целия воден дебит и при обилни валежи. те са и подсилени и устойчиви и на изключително снежно натоварване. Конзолата на улука е регулируема, а системата на снаждане – специална. Това позволява изключителна гъвкавост с оглед постигане на оптимален резултат, подходящ за всеки покрив и фасада.

Основни характеристики на водосточна система Docke Lux:
Дължина на улука – 3000 м.
Дължина на тръбата – 3000 м.
Диаметър на улука – 141 мм.
Диаметър на тръбата – 100 мм.

Освен изключително здрава и надеждна, водосточна система Docke Lux е и изключително красива. Багрилата в тонове сладолед и шоколад и добавките към тях са специални и гарантират запазване на цвета и блясъка на системата във времето.

Монтажът на водосточна система Docke Lux е изключително лесен и бърз, без необходимост от употреба на специално оборудване или лепила.

Сертификатите на системата потвърждават дългия и живот от поне половин век.

Модулите от водосточна система Docke Lux, позволяват пълно комбиниране със съответните от серията Docke Standard.

не пестете от качество и материали! Всеки дом, сграда, вила, заслужава качествено водоотвеждане, което да гарантира уюта и сухите помещения. Доверете се на водосточни системи Docke – здраво, стилно, дълговечно решение за вашия покрив! За поръчки и информация Телефон – Моб.: +359 898 431 077







Call Now ButtonОбади се и поръчай