МОДНИ ИДЕИ ЗА ДИЗАЙН НА СПАЛНЯТА 2019-2020 | MKM БГ ГРУП

МОДНИ ИДЕИ ЗА ДИЗАЙН НА СПАЛНЯТА 2019-2020

2 декември, 2019 | Сподели: |

Интериорът на вашата спалня не ви носи удовлетворение? Не можете да избягате в стаята от ежедневните притеснения и да си починете добре за новия работен ден? И така, време е да преправим или преустроим спалнята!
През 2019-2020 продължава да се популяризира идеята за минимализъм, който влезе на мода в предишния сезон. Ето едни от най – популярните стилове за спалня:

Минимализъм. Предвид забързания ритъм на ежедневието, спалнята в апартаменти и къщи трябва да допринесе за максимална релаксация и спокоен престой. А стая, проектирана в стила на минимализма, е един от най-добрите варианти за решаване на този проблем. Просторен, с минимум мебели, преобладаване на сиво-бежово-черни нюанси и ярки акценти, които не претоварват пространството, той може да се похвали с особен уют.

Класически. Интериорът в този стил се нарича примерен. Характеризира се с доминирането на симетрията и идеалните пропорции. По-специално, класическият дизайн е доминиран от естествени цветове, позлата, дървени мебели и аксесоари, създаващи топло настроение на стаята – фигурки, лампи, декоративни елементи.

Лофт. Използването на стила на таванско помещение включва измазване на стени или създаване на тухлена зидария. Прозорците трябва да са големи и високи, а пространството трябва да е възможно най-свободно. В декорацията преобладават сиви, бежови и бели цветове с индивидуални ярки нюанси.

Хай Тек. Високотехнологичният стил ви позволява рационално да организирате пространството, което е особено важно за собствениците на малки апартаменти. Използва се инсталирането на осветление по протежение на первази, леки сенници за създаването на илюзията за по – голямо помещение. Техниките за обзавеждане, включващи използването на повдигащи механизми, скрити в стените, също са много интересни.

Провансалски стил. Характеризира се с приглушена гама от цветове, основните от които са бледозелено, лавандулово, бяло, кремаво, светлосиньо, маслинено и др. Мебелите са инсталирани от естествени материали – дърво или метал. Леглото може да има табла от ковано желязо. Текстилът е избран в естествени нежни цветове.

Арт деко. Стилът „арт деко“ включва комбиниране на голямо разнообразие от материали, ориенталски техники и антични стилизирани елементи. Голямо удобно легло, масивни оригинални аксесоари, оранжеви, сини, зелени или лилави цветове – всичко това ви позволява да създадете ексклузивно изглеждаща стая за мечти.

Модерен дизайн. Характеризира се с гладки и сложни линии. Стъклото, пластмасата, дървото и камъкът в комбинация, правят възможно създаването на неограничен брой модели за организация на пространството.

Източник room-ideas.info







Call Now ButtonОбади се и поръчай