Защо ми трябва армиран найлон? | MKM БГ ГРУП

Защо ми трябва армиран найлон?

20 февруари, 2017 | Сподели: |

армофолАко имате свои къща и градина, то знаете, че там проектите и работата никога не спират. Винаги се появява нещо ново, с което да обогатите двора си или пък нещо, което трябва да ремонтирате. Незаменимите помощници в тези проекти са не един и два, а в настоящия материал ще ви представим Арофол – армираното фолио, с множество приложения.

 

Какво говори името на продукта, той е армиран. Какво означава това? Че това е не просто фолио, а по-устойчив и здрав материал, който е подсилен с допълнителна полиестерна мрежа.

 

Защо ми е необходимо подобно фолио? Защото е отличен и надежден материал с приложение в селското стопанство и покритията за оранжерии.

 

Ако сами сте създали оранжерията в двора си, вместо да се доверите на готов продукт, то вероятно в някакъв момент сте се сблъскали с нарушеното покритие на оранжерията. Тук на помощ идва Армофол. Материалът е здрав, надежден, но и прозрачен. Изработен е от пластифициран поливинилхлорид, но допълнен със специалната полиестерна мрежа, която го отличава от другите подобни продукти и го прави подходящ за различни градински проекти.

 

Оранжерията, покрита с Армофол е защитена по няколко линии срещу:

– UV лъчи

– Агресивни течности

– Микроорганизми

– Висока устойчивост на механични въздействия

Тя е яка, здрава и надеждна. Освен това, устойчива – защото Армофол запазва стабилни размерите си при различни атмосферни условия. Материалът е гъвкав, което е важно особено при ниски температури.

Дали за нова домашна оранжерия или за покритие на стар проект, Армофол е вашият материал. Доверете му се и ще видите, че няма да съжалявате.

Можете да го използвате и за изработка на други селскостопански съоръжения – разсадник, парник или пък преграда за нещо друго, което ви е необходимо.

Армофол е сертифициран и напълно безопасен. Предлага се на рула с дължина 50 и ширина 2 метра. Снаждането става чрез заваряване с високочестотен импулс. Изберете този здрав, надежден, български материал, за своя градински проект – струва си! Поръчайте сега на + 359 898 431 077!







Call Now ButtonОбади се и поръчай