Идва лято! Изберете сами дизайна на надуваемите плажни аксесоари с PVC фолио Prestige! | MKM БГ ГРУП

Идва лято! Изберете сами дизайна на надуваемите плажни аксесоари с PVC фолио Prestige!

7 юни, 2017 | Сподели: |

Лято е! Юни пристига с купища топлина и добро настроение. По правило, всички започват да излизат в отпуск и планират дълга почивка на море. А какво е морето и плажа, без стандартните надуваеми аксесоари?

За всякакви топки, дюшеци, чанти, дори за оформяне на завеси, най-добрият продукт е PVC фолио Prestige!

PVC фолио Prestige е изработено от пластифициран поливинилхлорид. То е с изключителни качества, но и отличен външен вид. Материалът е устойчив на стареене, гъвкав, здрав, еластичен и як. Освен това, не съдържа токсични добавки и DEHP/DOP/ пластификатор. Издържа на стареене и въздействията на околната среда и е водонепропусклив.

Всички тези характеристики формират един отличен продукт, които е не просто издържлив и надежден, но и изключително красив.

PVC фолио Prestige представлява прозрачно фолио с перлен ефект. Предлага се с различна наситеност на цвета.

PVC фолио Prestige 25 е с 25% насищане на цвета.
PVC фолио Prestige 50 е с 50% насищане на цвета.
PVC фолио Prestige 100 е с 100% насищане на цвета.

Можете да избирате от трите разновидности, в зависимост от предпочитанията си.

Нюансите са изключително красиви, а разнообразието от цветове – голямо – черно, сребро, зелено, злато, аква, оранжево, пастелно розово и какви ли не други красоти.

Продуктът позволява да изработите сами аксесоари които да реализирате в последствие или пък да брандирате чрез тях своето заведение, хотел, басейн.

PVC фолио Prestige е подходящ продукт за изработка не само на уникални плажни аксесоари. Опаковки за козметика, подвързии, визитници, папки, несесери – всичко е изключително, когато добавим перлен блясък. А за това – най-подходящият продукт е висококачественото фолио с прекрасен външен вид PVC фолио Prestige!

Създайте уникални продукти, които ще грабнат вниманието на всеки. PVC фолио Prestige е чудесна бизнес идея! Изберете го, за да опаковат своята продукция, да брандирате своя обект или пък да го предложите в своята книжарница във вид на облекла за учебници.

Търсите красиво, здраво PVC фолио? Намерихте го. Изберете блясъка на перлите, с които всеки цвят оживява с нова красота – PVC фолио Prestige!







Call Now ButtonОбади се и поръчай