Каква настилка да избера за детската? 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor! | MKM БГ ГРУП

Каква настилка да избера за детската? 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor!

7 юни, 2017 | Сподели: |

Стаята на детето е приоритет на много родители. Тя трябва да е красива, удобна, функционална. Ако може, да има достатъчно място за игра. Трябва да събира всички дрехи, играчки. Добре е, да има място и за бюро а защо не и за кът за гости?

Разбира се, стаите на бебето и малкото дете са много по-различни от тази, на капризния тийнейджър, които има свое виждане за всичко.

Колкото и да е голямо детето ви обаче, със сигурност най-подходящата подова настилка за неговата стая е 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor!

Защо това е така? 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor е иновативна винилова настилка, която се почиства и поддържа лесно. Това е много важно за всяка детска стая. По правило, там се случват различни забавни дейности, като рисуване, разсипване на сокове и напитки, разпилени солети и какво ли още не. Тук почистването и лесната поддръжка са много важни.

Не по-малко важен обаче, е дизайнът или с други думи казано, облика на пода.

Много хора избират да оцветят детската стая с т.нар. фототапет. 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor обаче, е по-добрата алтернатива. Защото 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor позволява печат!

Какво означава това? Какво да има изобразено на иновативната винилова настилка за под, избирате вие. Точно така, каквото поискате, във формата на бъдещето 3D или пък в стандартните две измерения, вие избирате, ние изработваме.

Ваш е контролът и върху размера на покритието за под.

можете да изберете Малкият принц или пък Мечо пух за най-малките. За по-големите деца оживяват героите от любимите филмчета или книги, а защо не истинска пиратска битка? Тийнейджърите могат да заложат на предпочитана тематика – геймърска, спортна и т.н. Може да използвате настилката и като учебно помагало. Достатъчно е да изберете да отпечатате на нея карта на света или България.

Изборът е ваш – дизайн, размери, три- или двуизмерност на изображението. Едно е сигурно обаче, 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor е най-подходящото покритие за под за всяка детска стая. Изберете своето днес!







Call Now ButtonОбади се и поръчай