Особености на битумните керемиди: Част 2 | MKM БГ ГРУП

Особености на битумните керемиди: Част 2

24 август, 2017 | Сподели: |

Битумните керемиди, познати и като шиндли, са все по-предпочитан материал за покритие на покрив. Те са здрави, издръжливи, красиви. Устройството им разгледахме в първата част на: “Особености на битумните керемиди“.

Предходният материал приключи в точката, в която разглеждахме естетиката на този продукт за покритие на покрив. Богатата палитра цветове, в които се предлагат битумните керемиди, се дължи на минералната им посипка. Формата им, също е разнообразна – от класическа правоъгълна, до триъгълна, пчелна пита или пък боброва опашка. За клиентите с по-специални желания, съществува възможност за направа на битумни керемиди с форма по поръчка.

Материалът е и икономичен. След монтаж, от него почти няма остатъци. Това допринася и за липсата на излишни разходи.

Битумните керемиди са огнеупорни. Конструкция, покрита с тях, не се нуждае от гръмоотвод, поради факта, че те не кондензират заряда на атмосферното електричество. Те, освен това осигуряват отлична водоустойчивост. С много високи показатели на издръжливост са и срещу ветрове с висока скорост, студове и топлина. Те нито се охлаждат, нито прегряват прекомерно.

Поддръжката им е лесна, защото гладката им повърхност не позволява задържането на замърсявания.

Монтажът на битумните керемиди не е труден, но разбира се, има своите особености. Поставят се на чиста, гладка дървена обшивка. Те са самозалепващи. Прикрепват се с битумно лепило, поцинковани пирони, горелка.

Битумните керемиди са икономически достъпно, здраво, леко, красиво покритие за покрив. Те са все по-чест избор за много къщи и жилищни сгради.

Независимо, дали те са „вашият“ материал или не, бихме си позволили да ви дадем следния съвет: Каквото и покритие за покрива си да изберете, желателно е, да се консултирате с професионалисти, които разбират от качествени покривни системи. Те са хората, които могат да ви ориентират кое покритие е най-подходящо за вашия покрив. Те, също разполагат с нужните знания и умения, за да монтират покривното покритие качествено. Доверете се на професионалистите!







Call Now ButtonОбади се и поръчай