ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ С МОДУЛНИ ПАНЕЛИ | MKM БГ ГРУП

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ С МОДУЛНИ ПАНЕЛИ

11 октомври, 2019 | Сподели: |

Интериорните врати са важен елемент от цялостния интериор на апартамента. С тяхна помощ е напълно възможно да преобразите къщата си до неузнаваемост, да допринесете за създаването на модерен и уникален дизайн на апартамента. Един от новите продукти са интериорните врати с модулни панели, с който Ви запознахме по-рано в една наша статия. Как са изработени те и защо именно те са най-добрия избор ще разберете от текста по-долу.

ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ

Рамките на интериорните врати от модулни панели обикновено са изработени от дърво. Най-скъпият материал е дъб, той ще осигури здравината на вратата по най-добрия начин. По-евтиният- бор е малко по-слаб от дъба по механични свойства.

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ

Предимствата на интериорните врати са много:

  • 1. Твърдата структура на рамката и модулните панели осигуряват здравина и устойчивост на вратите. Най-новата технология за производство, базирана на комбинация от иглолистни дъски и MDF дъски, придава на вратите допълнителна устойчивост на механично натоварване.
  • 2. Модулният дизайн на интериорните врати осигурява възможност за актуализиране на външния вид на вратите или замяна на повредения конструктивен елемент и спестяване на ремонти.
  • 3. Способността да се сглобят добре конструктивните елементи на вратата прави снадките почти невидими, фугите са безшевни, поради което облицовката изглежда като едно цяло с вратата. Интериорните врати изглеждат спретнати и издържат дълго време.
  • 4. Устойчивост на висока влажност и температура. Интериорните врати с модулни панели могат да се използват и в банята, без страх от деформация и напукване на материала.
  • 5. Конструктивните характеристики предполагат много варианти за дизайн с различен брой и ширина на панелите, с различни материали и декори на допълнителните елементи и различни видове облицовки.
    Недостатъците на интериорните врати с модулни панели могат да се отдадат само на тяхната масивност – слоестата структура не може да бъде олекотена.

За разлика от много други видове врати, те са изцяло направени от дърво.

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Добре подбраните интериорни врати могат да създадат чудеса, да подчертаят стила на помещенията, да дадат комфорт и привлекателност. Те са чудесен вариант за просторни стаи с модерен дизайн. Интериорните врати хармонично се вписват в елегантния интериор, подчертавайки неговата и красота и стил.







Call Now ButtonОбади се и поръчай