РЕМОНТ НА ПОКРИВА | MKM БГ ГРУП

РЕМОНТ НА ПОКРИВА

6 ноември, 2019 | Сподели: |

Бързото справяне с ремонта на покрива може да сведе до минимум скъпите щети, но е важно да се определи най-добрият начин за обновяване на покрива, за да удължи живота на конструкцията. Има редица фактори, които трябва да вземете предвид, преди да решите как да се справите с ремонта на покрива. Избора на хидроизолация е много важен момент. С хидроизолационните мембрани запечатвате и удължавате живота на покрива.

КОЛКО ВЛАГАТА Е ПРИЕМЛИВА ЗА КОНСТРУКЦИЯТА?

Например, ако това е покрив на паркинг малко влага няма да навреди. Други структури като болници, офис сгради и музеи обаче трябва да останат напълно сухи.

КАКВА Е ЦЕЛТА НА ПОКРИВА?

Ако имате покрив, до който редовно се влиза, важно е хидроизолационната мембрана да е достатъчно устойчива, за да издържи не само елементите, но и голямо количество трафик от хора.

КАКВА Е СТЕПЕНТА НА ПОВРЕДА НА ПОКРИВА?

Накарайте изпълнител да провери дали течът е изолиран в една зона. Ако е така, е възможно да можете просто да го залепите, вместо да извършвате големи ремонтни дейности. Ако течовете са широко разпространени или трудно се проследяват, изпълнителят може да се наложи да провери дали настоящата хидроизолация е повредена непоправимо или може да се поправи В зависимост от окончателното решение за запазване или премахване на съществуващата хидроизолация, трябва да се вземе предвид съвместимостта на новата хидроизолационна мембрана със съществуващата мембрана.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ ПРОВЕЖДА ПОДДРЪЖКАТА НА ПОКРИВА?

Например, някои обществени договори за жилищно строителство изискват поддръжката на покрива да се извършва на всеки пет години, независимо от това в какво състояние е покривът. Условията на договора като този ще определят колко дълго трябва да продължи вашето решение за хидроизолация.

Избора на хидроизолационна мембрана е особено важен като става въпрос за покриви. Качествения продукт ще ви създаде комфорт и спокойствие за по-дълго време. Хидроизолационната мембрана на МКМ GRUP за покриви е 100% водоустойчива, огнеупорна и много надежднa.

Източник gcpat.vn







Call Now ButtonОбади се и поръчай