Само сега: 3D настилка по ваш дизайн с цена само 60 лв./ кв.м. | MKM БГ ГРУП

Само сега: 3D настилка по ваш дизайн с цена само 60 лв./ кв.м.

30 май, 2017 | Сподели: |

3D настилките са иновативно покритие за под, което позволява печат. Това означава, че сами избирате какво да има отпечатано на покритието за под. Приложението им е мултифункционално – можете да ги поставите на пода в коридора, кухнята, детската стая, хола, спалнята, офиса и дори, в банята!

Подходящи са не само за да обновите и допълните интериора в дома си. Могат да се използват като офисен декоративен елемент. Нека следващият път, когато контрагент влезе в офиса ви, да види, че държите на новостите. Със сигурност прекрасната настилка ще го грабне.

3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са подходящи и за реклама от ново поколение – която можете да разположите дори на дъното на басейн. Представете си, че искате да рекламирате своето заведение. Какво по-добро място и начин, да го покажете на хората, от една прекрасна изработена само за Вас реклама, която ще ги мами от басейна, в който отмарят? Спокойно можете да разположiте подобни иновативни представяния и на други, подходящи избрани от вас места – в офис, склад, магазин… Избирате вие. Ние, изработваме, доставяме, при поискване – лепим настилката. Разбира се, може да я оставите и свободностояща.

3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са иновативен български продукт, уникален в световен мащаб. Те са екологични, чистят се изключително лесно, устойчиви са.

Ако не сте фенове на новата, триизмерна технология и изображения, то можете да изберете своята 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor в стандартен 2D формат.

Убедете се сами в качествата на този иновативен винилов продукт, с неоспорими естетически качества. Освен чисто практическата лесна поддръжка, 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor е изключително красив декоративен елемент. Много подходяща за реклама, развиване на детското въображение или пък като стилно допълнение на което и да е помещение във вашия дом! Открийте на уеб адрес: http://www.mkmgrup.eu/3d-podove/







Call Now ButtonОбади се и поръчай