Стимулирайте служителите си да работят по-ефективно! | MKM БГ ГРУП

Стимулирайте служителите си да работят по-ефективно!

6 февруари, 2017 | Сподели: |

Как да стимулираме служителите си да работят по-ефективно? Това е въпрос, който всеки работодател си е задавал. Обгриженият работник влага най-много от потенциала си в работния процес. Той е и склонен да използва личните си контакти в полза на работодателя си, както и да работи извън регламентираните часове.

Начините да подтикнете служителите си да са максимално ефективни са:
1. Добро и адекватно възнаграждение – забравете за съвестни неплатени служители. Ако заплащането, което предлагате е много ниско и не е релевантно на позицията; ако в масата фирми със сходна дейност то е по-високо, забравете за доволния служител. Работникът ще се чувства онеправдан и използван и ще използва първата удала му се възможност да започне работа във фирма, където трудът му ще е адекватно възнаграден.

2. Залетите са добри, но не ги изплащате навреме – новоназначените работници ще постъпят на работа при Вас с ентусиазъм. Той обаче чувствително ще намалее, когато установят, че фиксираните в договорите им дати за изплащане на възнаграждението не се спазват. Ще започне процес на акумулация на негативна енергия. Работникът ще недоволства и ще се оглежда за друго работно място.

3. Организирайте фирмени събития в неформална обстановка. Според всички проучвания, това е перфектният начин за сближаване на екипа. Дали това ще е тиймбилдинг на избрана от Вас приятна локация в друго населено място, където служителите ще имат различни активности, или пък ще ги съберете на коктейл или ресторант по някакъв повод (празник, служебна победа или друго) избирате Вие. Не подминавайте обаче възможността да насърчите сближаването на служителите си. Това е от съществено значение за по-гладък и безпроблемен, ефективен работен процес.

4. Обърнете внимание на обстановката, в която служителите Ви полагат труд. Разполагат ли те с всичко необходимо? Колко голямо е работното им пространство? Има ли различни интериорни елементи, които да допринасят за уюта на мястото? Тук на помощ идва Ruvitex 3D Оffice Décor! Иновативна подова настилка, която позволява печат. С нея всяко помещение добива нов и различен облик. Изберете Ruvitex 3D Оffice Décor за своя офис, като част от мерките, за стимулация по-голяма работоспособност у служителите. Струва си! Поръчайте сега на + 359 898 431 077!







Call Now ButtonОбади се и поръчай