ТЕНДЕНЦИИ ЗА БАНЯ 2020 | MKM БГ ГРУП

ТЕНДЕНЦИИ ЗА БАНЯ 2020

12 ноември, 2019 | Сподели: |

Планирате обновяване на баня? Преди да започнете, разгледайте тенденциите през 2020 г.! Баня 2020 е огромен избор от модни тенденции, сред които има идея, която може да е идеална за вас! Ето някои от водещите тенденции в интериора на банята през новата година.

1. Биофилен дизайн на банята

Ако сте любител на природата, тогава не забравяйте да оцените тази тенденция на биофилен дизайн! Тoзи дизайн помага да се намери облекчение и релакс поради естествено спокойствие, което създават растенията. Доказано е, че сме много по-ефективни, спокойни и съсредоточени, ако сме заобиколени от природата. Тук, разбира се, много растения ще действат като декор. Освен това можете да създадете стена, с декоративна ПВЦ облицовка за баня в свежи пейзажи и зеленина.

2. Минималистичен дизайн на баня

Какво е важно в минималистичния дизайн на банята на 2020 г.? Основното е да се създаде прост интериор, в който ще се обърне специално внимание на акцентите. Например, уникалните санитарни изделия трябва да се комбинират с прости плочки, така че да могат да бъдат в центъра на дизайна на вашата баня. Друг вариант е да акцентирате върху стените или пода на банята с декоративна ПВЦ облицовка за баня в смели цветове или любима картина. В този случай санитарните изделия трябва да са изчистени и стилни.

3. Популярни цветове за вашата баня през 2020

Шампанско, светло жълто и оранжево са на мода до 2020 г. Важно е да разберете приложението на тези нюанси. Може да са под формата на цветни аксесоари или завеси.

4. Външен душ в банята 2020

Що се отнася до опциите за душ, на пазара има много различни видове.. За новите тенденции в банята през 2020, също са предвидени възможности за комбинация душ и вана. Обикновено вана с душ може да бъде отделена от останалата част от стаята със стъклена стена. Предимството на този външен вид? Банята изглежда много по-просторна.

5. Мебелно и конзолно оборудване в тенденциите за баня 2020

През 2020 тенденциите са в конзолните мебели, които коренно се различават от масивните шкафове. Ергономичните мебели се вписват перфектно в малки бани и имат много предимства. Конзолите позволяват на помещението да изглежда много по-голямо и освобождават място.

6. Огромният потенциал на малките бани

Тъй като площта е малка, изборът на луксозни материали е по-достъпен. В допълнение можете да инсталирате уникални мивки с интересни форми и дизайни, изработени от бетон или мрамор.

7. Декорация на стените или пода с ПВЦ облицовки

Нов и страхотен начин да бъдете в крак с тенденциите, като освен това получите красива, завършена и здрава баня. Избора от цветове и десени е огромен и поставянето на такъв цветен акцент внася истинска емоция и свежест в интериора. Предимствата на тази облицовка са лесното почистване, абсолютната благо устойчивост, не задържат вредни микроорганизми и са много лесни за монтаж и демонтаж.

Източник vana-info.ru







Call Now ButtonОбади се и поръчай