3 идеи за антрето и коридора

21 юли, 2017 | Сподели: |

Какво е антрето? Помещението, което посреща не само гостите ви, но и вас самите всеки ден. Обикновено, от него започва и коридор, които води към други помещения в дома. Обичайните мебели, които можете да разположите тук не са много. Включват огледало, закачалка, ако имате място евентуално гардероб с подходящи размери за връхни дрехи и шкаф за обувки. Как да направите антрето по-приветливо? То ви посреща и изпраща всеки ден, така че заслужава достоен облик.

1. Добавете ваза с цветя – голяма или малка, избирате сами. Съобразете наличното пространство. Подберете съда за цветя да е от материал, които не се чупи лесно. Така си гарантирате дълготрайна красота. Дали ще изберете да сложите във вазата дървени цветя или пък изкуствени такива – последните години те не изглеждат никак зле – избирате сами. Живите растения обаче, не са много подходящи, ако няма близък източник на естествена светлина.

2. Закачете картини или други произведения на изкуството на стените в антрето или коридора. Не е нужно да купувате скъпи творби. На пазара има разнообразни подходящи предмети с много широк ценови диапазон, от които можете да подберете най-подходящите за себе си. Те ще дадат цвят и характер на иначе скучното помещение.

3. Сменете подовата настилка в антрето или коридора. Разбира се, не е нужно да къртите плочките или да сменяте ламината. Достатъчно е да прибавите винилова свободностояща настилка, която ще играе ролята на естетичен килим – без обаче недостатъците на текстилните килими. Ruvitex 3D decor е специална българска подова винилова настилка, без аналог в световен мащаб. Почиства се много лесно, а дизайнът е – практически неограничен.

Защо това е така? Декоративни подови настилки за коридор Ruvitex 3D Décor позволяват печат – което значи, че можете да имате в дома си това, което сами изберете. Вие подбирате дизайна, ние изпълняваме и доставяме. Ето как можете да перфектният интериорен елемент в дома си – уникален и произведен специално за вас! При това, Декоративни Подови Настилки за Коридор – Ruvitex 3D Décor са във форматът на бъдещето – 3D, което дава допълнителна достоверност на изображението.

Перфектният начин да освежите което и да е помещение в дома си, са декоративни подови настилки Ruvitex 3D decor. Не ви трябват скъпи ремонти или цялостно обновление. Изненадайте себе си и гостите си – с иновацията без аналог в световен мащаб Ruvitex 3D Décor! Поръчайте своята на +359 898 431 077!Обади се и поръчай