3D декоративни подови настилки намират приложение в интериора и рекламата

7 юни, 2016 | Сподели: |

3D технологиите са бъдещето. Всички ги познаваме поне от киното, където най-новите хитове се излъчват в такъв формат, гледаме ги със специални очила и изобщо, влизаме вътре във филма. Децата ни впрочем, вече са в бъдещето. Под ръка с телефони, таблети и триизмерните анимационни заглавия, които им предлага седмото изкуство, те са далеч пред нас. Истински визионери, приемащи всяка новост с лекота и интуиция.

Трите измерения дават поглед към нещата, които далеч надхвърля този, присъщ на стандартните две. Водени от желание за прогрес, създадохме иновативни материали, които всеки може да направи част от дома си или пък работното си пространство. Това са 3D подови настилки Ruvitex 3D Décor. Освен триизмерни, те позволяват и неограничен дизайн. Какво точно да има на пода в дома Ви, избирате сами. Килимче за игра, което лесно се почиства за детската стая? готово. Само кажете, кои са любимите анимационни или не герои на детето Ви. Специална настилка за коридора, съобразена с Вашите предпочитания и стила на дома Ви? Няма проблем. Нехлъзгаща красива настилка за банята? Веднага. 3D подови настилки Ruvitex 3D Décor намират своето приложение и в офиса, магазина и изобщо, работното пространство. Те са нов вид реклама, начин, да покажете, че гледате в бъдещето. Материалът е уникален, здрав, красив. Освен в дома Ви идеално се вписва във всеки магазин, като позволява брандиране по подходящ, съобразен с естеството на бизнеса, начин.

orig
The_Way_to_the_Dream_3d_fantasy_pirate_ship_picture_image_digital_art

3D подови настилки Ruvitex 3D Décor представляват полиестерен тъкан текстил двустранно промазан със състави на база пластифициран поливинилхлорид.

3D подови настилки Ruvitex 3D Décor са устойчиви на стареене и въздействие на микроорганизми, не се хлъзгат, гъвкави и стабилни са и при минусови температури; не съдържат токсични добавки.

3D подови настилки Ruvitex 3D Décor могат да се полагат върху всякакви подове.
Дизайнът избирате Вие.Обади се и поръчай