3D интериор – мисия възможна

24 август, 2015 | Сподели: |

Какво се случва, когато въображението срещне иновацията

Домът е там, където е сърцето. Всеки се стреми да го направи максимално уютен и удобен, според своите разбирания. В търсене на нови материали, които да позволяват дизайн, буквално без граници, Рувитекс Индъстри АД създаде уникален в световен мащаб продукт. Това са интериорните мембрани за под Ruvitex 3D decor – продукт, който позволява да развихрите въображението си, при това в 3D формат. Всичко, каквото поискате, буквално всичко, може да стане част от дома Ви с тази декоративна подова настилка – хол, детска стая, баня…защо не и от офиса?

ideas3
ideas1
ideas2

Любимите детски герои оживяват в стаята на децата, Батман, феята Камбанка, Мечо Пух, Барби и феите от Уинкс, ограничение няма. Ако искате нещо по-образователно – защо не изберете карта на света? Пиратска битка може да се вихри в центъра на стаята, или Трансформърс да спасяват света … Възможностите са безкрайни. И не забравяйте, Ruvitex 3D decor e 3D! Детето ви със сигурност ще оцени дълбочината на изображението и с удоволствие ще използва за безкрайни игри иновативното килимче, което можете да му осигурите още днес. При това, Ruvitex 3D decor е изключително издръжлив материал, който не се изтърква, не се влияе от стъпкани солети и разлят сок, напротив- почиства се и се поддържа изключително лесно и цветовете му ще греят със същия блясък, както в първия ден. При това – триизмерно.

kids6
kid4
kids7

Единственото ограничение, което имаме е за ширината на фолиото – тя може да е до 2 метра. Дължината зависи само и изцяло от Вас. Искате точно определена картина да стане част от дома Ви? Търсите дизайн, който да впишете във вече съществуващия? Искате специални размери? Няма проблем – тук сме и с удоволствие ще Ви разясним повече за Ruvitex 3D decor – свържете се с нас на 0700 17 288 или ни пишете! С удоволствие ще Ви помогнем да станете част от триизмерното семейство на Ruvitex 3D decor.Обади се и поръчай