3D на детска градина

14 октомври, 2015 | Сподели: |

Новите технологии намират своето място във всички аспекти на нашия живот. Това правило важи с пълна сила и за стереоскопията, станала популярна по цял свят като 3D = триизмерност; изображения и филми с дълбочина, освен останалите две стандартни измерения. Резултатът е жив, изключително реалистичен образ.

Децата са безкрайно любопитни, впечатлителни и възприемчиви. 3D е нещо, което приемат като даденост след първата си среща с него, нормално, децата на 21-ви век живеят напред в бъдещето и сякаш се раждат научени да боравят с всички нови технологични джаджи.

detska-gradina1
detska-gradina2

Освен с прекрасни живи анимационни филми, 3D грабва вниманието им и като изображение. Какъв по-добър начин да учим, от това да става без осъзнаване „за учене,“ а под формата на игри? В този смисъл различни 3D изображения могат да станат незаменима част от интериора в детските заведения и стаи.

Създадохме 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor – уникален продукт без аналог, който по съществото си представлява полиестерен тъкан текстил. Но не какъв да е, а устойчив на вода, стареене, микроорганизми, нехлъзгащ, без токсични добавки. Този специален материал се поставя изключително лесно на различен тип подове и може да представлява … всичко! Триизмерно. Вие избирате, а ние консултираме и създаваме за Вас.

Възможностите за приложение на материала с оглед обучение или просто създаване на уникален изглед на детски заведения или стаи са практически неограничени. При 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor въображението е границата.

3dpod2
detska-gradina3

Децата могат да се потопят в морските дълбини, или пък да летят с птиците. Потънали кораби крият съкровища, а карти учат на забавна география. Приказни герои оживяват триизмерни и карат детското въображение да твори безкрайни приказки. Букви, цифри, пътно движение, всичко е много по-интересно и забавно, когато е 3D! Различни уроци могат да бъдат претворени чрез 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor – какво ядат животните, къде живеят, какво ни дават, кой живее в океана, кой какви следи оставя… 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor е уникален начин децата да учат без усилие, по безкрайно интересен и забавен начин.

poolpool1
detska-gradina4

3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са продукт, който всяко детско заведение заслужава. Може спокойно да пътува от група в група при децата от една възраст и да носи знания и радост чрез игри на всички. Може да поканите 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и в дома си. Детето Ви е почитател на Спайдърмен, Мечо Пух, Миньоните или пък географията, историята или морския свят? Няма проблем, всичко което искате, ние създаваме за Вас. 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor е перфектната безкрайно забавна и полезна декорация за всяко помещение, предназначено за деца – лесно се почиства, абсолютно безвредно е, не се хлъзга, а блести в страхотни цветове и носи приказни светове, в дълбочина и 3D.

detska-gradina5
detska-gradina6

Подарете 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor на детето/ децата си днес. Кажете на други родители. Споделете с Директора на детската градина на Вашето дете. И нека игрите (ученето) започнат сега!Обади се и поръчай