3D в рекламата

19 октомври, 2015 | Сподели: |

В търсенето си на нови начини да достигне до целевите си публики и потенциални клиенти, бизнесът се обърна и към новите технологии. Какво по-ново, любимо и интересно от 3D технологията, която оказва се, освен в киносалона, е приложима и като нов безкрайно интересен начин за реклама?

Представяме Ви Ruvitex 3D Décor!

Какво е това? Иновативен материал – полиестерен тъкан текстил двустранно промазан със състави на база пластифициран поливинилхлорид – който позволява 3D печат. С други думи казано, това е бъдещето.

reklama-3d
reklama-3d2

Област на приложение?

Декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor са подходящи за бизнес реклама, магазини, офиси; така и за интериорна декорация – коридори, стаи, включително и за мокри помещения /бани/. За реклама освен Подови Настилки Ruvitex 3D Décor, е подходящ и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси.

Кой е производителят на Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси?
Рувитекс Индъстри АД – българска фирма с дългогодишни традиции и непрекъснат стремеж и инвестиции в развитието. Фирма визионер, която обаче разчита и на опита и добрите практики. Ние предлагаме само отлично качество, сертифицирано и одобрено по признати международни стандарти, за цялата си продуктова гама.

С какво ще бъдат полезни Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси на моя бизнес?

Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси са чудесен заместител на стандартната бизнес реклама – флаери, брошури… Иновативният материал, от който са изработени, позволява 3D печат, по избор на клиента. Тоест, какъвто и да е Вашият бизнес, спокойно можете да му придадете 3D форма.

Малко примери?

Имате заведение. Можете да брандирате и отличите външния му вид с 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси. На ключови подходящи места можете да разположите елементи, изработени от Подови Настилки Ruvitex 3D Décor. Подложките за хранене и чаши спокойно могат да преминат в 3D формат.

shatra-new5
shatra-new2
reklama-3d1
reklama-3d3

Имате оптика, аптека, магазин… Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са начинът, да направите интериора им уникален и запомнящ се. Нека клиентът ви запомни, включително като бизнесмен, инвестиращ в новото и интересното.
Дали притежавате магазин за зеленчуци или автосервиз – значение няма. Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси Ви дават начин да отличите бизнеса си. Да станете различни и уникални.
Нашият 3D продукт се вписва отлично и в офиса.

Как да се ориентирам, какво ми е нужно?

С наша помощ. Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да намерите верния път за Вашия бизнес в океана от възможности, които Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси предлагат. Консултация, различни решения, изработка, монтаж, ако е необходим такъв – ние сме тук за Вас.

Не забравяйте – възможностите, които Ви предлагаме са неограничени. Какъвто и да е бизнесът Ви, с помощта на декоративни настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси той ще достигне до още повече хора и то по уникален и неповторим начин. А това е изключително важно. каква полза, ако сте най-добрите в това, което правите/ произвеждате, но хората не знаят за Вас? Нека Ви познаят. Нека Ви запомнят. Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси са това, от което имате нужда.

Триизмерна реклама за всеки бизнес, без граници. Дизайн, красота, иновация. Притегателната сила на живите изображения оставя следа в спомените и въображението на всеки, докоснал се до тях.
Станете неповторими днес, с Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси – новата реклама на 21-ви век.Обади се и поръчай