Армиран найлон за оранжерии Armofol с отлични качество и цена

26 септември, 2016 | Сподели: |

Представяме Ви Armofol – перфектният армиран найлон за оранжерии. Защо това е най-добрият продукт, за покриване на оранжерии? Много просто – то е здрав, издръжлив, с много добра цена.

Армиран найлон за оранжерии Armofol е изработен от пластифициран поливинилхлорид. Това, което го прави много по-устойчив, от обичайните PVC фолиа за оранжерии, е допълнителната полиестерна хидроустойчива мрежа, която е вложена в него и го стабилизира оптимално.

Армиран найлон за оранжерии Armofol е здрав и надежден. Първото и задължително условие за всяко добро покритие за оранжерия, е да пропуска светлината, но да не пропуска вода. Продължаваме с необходимостта от устойчивост – на механични въздействия като пробиване и раздиране; микроорганизми; UV лъчи и агресивни течности. Армиран найлон за оранжерии Armofol е и стабилен – запазва размерите си през различните сезони и температури. Остава гъвкав и при отрицателни температури.

Armofol е рулонно яко, гъвкаво, еластично изделие с дълъг живот. Дължината на всеки свитък армиран найлон за оранжерии е 50 метра, а ширината – 2 метра. Оптимални размери за успешни проекти.

Armofol е дълголетен, здрав продукт, на който може да разчитате. Той заслужава доверие – има дълъг живот и е повече от надежден. Армиран найлон за оранжерии Armofol е перфектното покритие за Вашата оранжерия. Създаден е от българската фирма Рувитекс с мисъл за Вашата оранжерия – и сигурността на поверените и плодове, зеленчуци, цветя. Armofol е дългогодишна инвестиция, която си заслужава.

Трябва Ви покритие за някакво селскостопанско съоръжение? Независимо дали е оранжерия, парник, разсадник или друг проект, доверете се на Armofol – армирания, здрав, надежден, дълголетен найлон, който е точно това, което търсите – качество на добра цена.Обади се и поръчай