Tilercat Ola – качествени битумни керемиди за скатен покрив

8 ноември, 2016 | Сподели: |

Битумните керемиди са съвременен материал, които все по-често хората избират за своите домове. Те са качествени, надеждни, красиви. Предлагаме на Вашето внимание бнитумни керемиди Tilercat Ola – изключително подходящи за скатни покриви и всички климатични зони.

Закрепват се за основата със специални гвоздеи. Една за друга „бобровите опашки“ – керемиди прилепват с помощта на подлепващ слой, нанесен върху част от лицевата повърхност на всяко парче. Готово! Здрав, напълно хидроизолиран покрив. Звучи Ви сложно? Не се притеснявайте. При нас ще намерите специалисти и монтажници, които ще Ви консултират и ще изпълнят монтажа на Tilercat Ola вместо Вас.

7_b

Изделието е руско, дело на фирма с дългогодишни традиции в изработката на битумни керемиди. Както всички знаем, атмосферните условия в Русия са доста предизвикателни и сурови, а именно там Tilercat Ola са доказали на терен своите качества. Устойчивост на вятър, UV лъчи, температурни предизвикателства, огън, сняг тези битумни керемиди са отличен избор за Вашия покрив. Освен това, те не са температуронеутрални и не се нагряват или пък охлаждат прекомерно – което означава, че не затоплят под влияние на слънцето или пък изстудяват под влияние на студените сезони и ниските температури – дома Ви. Tilercat Ola не корозират, не гният и имат дълъг живот.

Битумни керемиди Tilercat Ola са с форма тип „боброва опашка“ – класическа, заоблена, много популярна и търсена. Предлагат се в червен и зелен цвят. Той се дължи на минералната посипка, с която са покрити. През времето тя е устойчива и обещава запазване на цвета, каквито и да са условията, на които битумните керемиди са изложени.

tilercat_ola_green

Друго предимство на Tilercat Ola и битумните керемиди като цяло е фактът, че те не се нуждаят от поддръжка, тъй като не задържат замърсявания.

Tilercat Ola са класическа красота, в червена или зелена краска, на която можете да доверите ремонта на стария покрив или покритието на новия. Добавете нашите ноу-хау, опит и специалисти и отличният резултат е гарантиран.Обади се и поръчай