Моркосиньо, с плаж и палми, от Сидни, Австралия

28 януари, 2016 | Сподели: |

Имате си къща на плажа в Австралия, предградието на Сидни, Коларой. Обаче е малка. А мястото е такова, че Ви се иска да прекарвате максимално време с максимално много любими хора в тази приказка. Как да спечелите още пространство за своя дом? Професионалистите поемат нещата в ръцете си. Luigi Rosselli Architects дават решение на проблема.

Luigi-Rosselli-Architects-Beach-House-On-Stilts-06-JA-GIF-800x600-1-800x600
Luigi-Rosselli-Architects-Beach-House-On-Stilts-06-JA-GIF-800x600-1-800x6001

Къщата е защитена от капризите на океана, безопасно качена „на кокили“. На новия етаж са кабинета, спалнята и прекрасна тераса, напомняща по форма на палуба на кораб, от която гледката към океана е безкрайна. Прозорчето на гаража на приземния етаж на дома, достъпен откъм улицата, напомня корабен люк. Новата покрита веранда, свързана с кухнята и трапезарията на къщата, с няколко лесни движения става част от градината – предната стена се състои от подвижни панели. Помещенията на жилището са просторни и светли. Преобладава белият цвят в интериора, а в екстериора изобилства и синьото.

Luigi-Rosselli-Architects-Beach-House-On-Stilts-11-800x600
Luigi-Rosselli-Architects-Beach-House-On-Stilts-15-800x600
Luigi-Rosselli-Architects-Beach-House-On-Stilts-08-1-800x1145
Luigi-Rosselli-Architects-Beach-House-On-Stilts-16-800x1067

Професионалистите знаят какво правят. С опит, качествени материали и добри идеи те успяват да дадат най-доброто на своите клиенти. Ние правим същото:
– Внос и дистрибуция на строителни материалихидроизолации, топлоизолации, битумни керемиди, дренажни мембрани, геотекстил и др.
Проектиране, инженеринг и консултации.
– Изработване и монтаж на системи и комплексни решения в строителството на сгради и съоръжения.
Елате и се убедете сами.
Строителното разрешение, което търсите, ще намерите при нас.

www.luigirosselli.com/news/beach-house-on-stilts-previewОбади се и поръчай