Фасадни панели Docke-R пресъздават каменни облицовки с различни текстури

10 август, 2016 | Сподели: |

Ако перифразираме популярната поговорка „по дрехите посрещат“ и я адаптираме към дома, ще получим „по фасадата посрещат“. За един дом е важно как изглежда отвън – защото обликът му е това, по което посетителите, минувачите, съседите си правят извод за стопаните му – доколко те са грижливи, уредени, с добър естетически вкус. Фасадата на къщата, жилищната или офис сграда, е от съществено значение за всеки един дом. Тя трябва да съчетава два основни компонента – високо качество и естетически външен вид.

Красивият изглед на Вашия дом е гарантиран с фасадни панели Docke-R. Те са продукт, взаимстван от естествените материали като камъка, в неговите безброй красиви вариации, дело на най-големия художник – природата.

В началото, човекът живееше в пещера. После, започна да строи своя дом, от природата – от камък и дърво. И през вековете, все е така – естествените материали са тези, към които човек съзнателно или не се стреми – за да изгради здрав, уютен дом и да съхрани връзката си с природата.

Фасадни панели Docke-R Ви позволяват да вкарате камъка в дома си – като цялостна облицовка, частичен акцент или пък цокъл – при това на много приемлива цена и с много високо качество.

Фасадните панели на Docke-R са вдъхновени от природата. Основните колекции на производителя са четири:

Имената им са вдъхновени от съответните каменни текстури, типични за средновековните и ренесансови замъци, планинските масиви, класическия каменен рисунък, здравите, устойчиви скали.

Docke-R е каменно вдъхновение и разнообразие, което позволява да декорирате екстериора на дома си с фасадни панели по предпочитан, отличителен начин.

Фасадните панели са изработени от водещи европейски специалисти. Основният материал, съставящ Docke-R са полимери, лети под налягане. Външността на облицовъчното изделие обаче, е съобразена със специално създадени триизмерни изображения на различни видове камъни. Резултатът от съчетаването на новите технологии с традиционната красота на естествения камък, е здрав, красив, издръжлив облицовъчен материал, на който може спокойно да доверите външността на дома си.

Фасадни панели Docke-R са здрави и в многобройни краски на камъка. Изберете своя модел, в зависимост от собствените си естетически предпочитания. Docke-R са отличителни, надеждни, оригинални фасадни панели, които всеки дом заслужава. Защо не и бизнес или жилищна сграда? За всеки проект, който иска да се потопи в миналото, да облече каменна одежда, да пренесе замъка и планината в съвременна, здрава фасада – има Docke-R. Разгледайте колекциите Burg, Berg, Stein, Fels – коя е Вашата?Обади се и поръчай