Натурален слоест пясъчник? Не, фасадни панели Stein на Docke-R

26 октомври, 2016 | Сподели: |

Пясъчникът е красив камък, често избиран за облицовки на сгради. Като всички естествени материали обаче, цената му не е ниска, както и монтажа. Освен това, каменните облицовки утежняват допълнително фасадите. Но са толкова уютни и добре изглеждащи!

На помощ в подобни ситуации, идват новите материали – тези, които пресъздават идентично текстурата на естествените, но реално са високо технологични сплави.

Конкретно за натуралния слоест пясъчник, решение дават фасадни панели Stein на Docke-R.
Защо Stein? Защото това е немската дума за камък. Името на колекцията просто подсказва това, което получавате – каменна облицовка, точна имитация на натурален слоест пясъчник.

Доколко добре е пресъздадена текстурата на пясъчника? Много достоверно. Използват се триизмерни модели на естествен камък. Следва изработка на продукта, от полимери по метода на леене под налягане, което автоматично дава 50 години живот на продукта. Накрая – ръчно оцветяване на всеки елемент, за да се получи неповторимият рисунък на природата.

Кажете нещо за багрите на фасадни панели Stein на Docke-R? Натуралният пясъчник е в различни нюанси? Цветовете фасадни панели Stein на Docke-R са живописни и с подходящи описващи ги наименования – тъмен орех, есенна гора, млечен, кехлибарен и бронзов – палитра, достатъчно богата, за да задоволи и най-претенциозните. Цветовете се полагат чрез специална 3-степенна система на боядисване, която гарантира устойчив външен вид, защитен от капризите на времето и UV лъчите. Всеки любител на естествения камък може да открие своята фасадна облицовка със Stein на Docke-R.

Ами монтажът? Доколко е сигурно, че фасадната ми облицовка ми ще бъде издръжлива?
Панелите се свързват здраво и сигурно чрез система от ключалки, подсилена с допълнителни ребра. Това гарантира якост, но и лесен монтаж.

В какви размери и опаковка се предлагат фасадни панели Stein на Docke-R?
Продуктът се предлага с габаритна дължина 1196 мм и габаритна ширина 426 мм. Размерът на опаковката е 1226х470х266. Всяка кутия съдържа 10 броя панели и е с тегло 20,6 кг.

Фасадни панели Stein на Docke-R са високо технологична по-достъпна алтернатива на натуралният слоест пясъчник. Подарете си красива фасада днес – за Вашите дом, офис, сграда с различно предназначения – те заслужават естествена красива облицовка – облечете ги в слоест пясъчник.Обади се и поръчай