Необичаен офис в гората гони стреса | MKM БГ ГРУП

Необичаен офис в гората гони стреса

21 септември, 2016 | Сподели: |

В търсене на начини да повишат комфорта, а следователно и работоспособността на своите служители, някои работодатели не познават граници и не се страхуват, да експериментират. Точно такива са Selgas Cano – компания, която си построи офис в Мадрид. Не къде да е обаче, а вкопан, в гората!

Оплаквате се от прекалено много стрес? Шум? Мръсотия? Лудница? Е, тогава това място е точно за Вас. Няма шанс някога да страдате от така популярния отвъд океана бърн-аут или казано по нашенски прегряване, в следствие на купища работа под стрес. Заповядайте в горския мадридски офис. Той има аеродинамична, изчистена, мека форма. Буквално, е вкопан в земята. Достъпен е чрез късо стълбище. Едната му стена и част от покрива са стъклени. Добре дошли природа и горски обитатели! Падащи листа наесен или пък раззеленяване напролет, зимни кожуси на четирилапите съседи зимата и летни окраски през топлите месеци – всичко е на ръка разстояние от служителите на Slegas Cano.

selgas-cano-office-iwan-baan2
selgas-cano-office-iwan-baan7

Фактът, че офисът е вкопан в стената, допринася за естествената му приятна температура – лятото е прохладен, а зимата лесно задържа топлината. Цветовете, подбрани за това нестандартно работно пространство са слънчеви – ярко, патешко жълто, зелени нюанси и бяло. Работа на изкуствено осветление през деня? Не, благодаря. Изобилие от естествена светлина нахлува през прозорците и е напълно достатъчна на полагащите труд хора.

Ако Ви се иска да внесете природата в офиса, да намалите нивата на стрес и да направите атмосферата още по-уютна, но не разполагате с гора и излишни средства за изграждане на подобен офис, то имаме решение за Вас – Декоративни подови настилки за офис Ruvitex 3D Оffice Décor. Изработени са от нетъкан текстил с покритие от пластифициран поливинлихлорид. Позволяват всякакъв дизайн – всичко, което поискате. Специалният им ефект – триизмерни са. И воала – с Декоративни подови настилки за офис Ruvitex 3D Оffice Décor вече имате гора в офиса. Или пък море? Защо не? С Декоративни подови настилки за офис Ruvitex 3D Оffice Décor избирате Вие. Инвестирайте в доброто настроение на служителите си днес с Декоративни подови настилки за офис Ruvitex 3D Оffice Décor.

Източник: feelgrafix.com







Call Now ButtonОбади се и поръчай