OБЛИЦОВАНЕ С 3D ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ RUVITEX 3D DÉCOR | MKM БГ ГРУП

OБЛИЦОВАНЕ С 3D ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ RUVITEX 3D DÉCOR

7 октомври, 2019 | Сподели: |

Облицоването на всякакви повърхности с 3D Подови Настилки и облицовки RUVITEX 3D DÉCOR има много предимства пред традиционните методи за декориране. Може да се каже, че плочките са останала в далечното минало като недостатъчно ефективен и ненужно трудоемък начин за защита на стените и пода от механични влияния. Бъдещето принадлежи на 3D настилките RUVITEX 3D DÉCOR. Подовете и стените облицовани с тях са почти неразличими от облицованите с естествен камък примерно или пък тухла.

ПРИЛОЖЕНИЕТО НА 3D ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ RUVITEX 3D DÉCOR

  • кухни
  • бани
  • детски стаи
  • коридори
  • офиси
  • търговски помещения
  • бизнес сгради

3D подови настилки и облицовки RUVITEX 3D DÉCOR могат да бъдат монтирани без къртене на старите плочки. Използването на декоративни 3D декори Ви позволява да създавате привлекателна визия. Също така избягвате ненужното усложняване на целия процес по подготовка и монтиране.
3D настилките са, изработени по специална технология от полимери (полиестерен тъкан текстил двустранно промазан със състави на база пластифициран поливинилхлорид). Подовете или стените облицовани с 3D
настилките може да изглежда, че е била облицована с естествен камък или тухла. Любим анимационен герой на Вашето дете, природни забележителности, пейзажи и много други могат да бъдат декорите на стени или пода във Вашия дом.

Използването на 3D декори е рентабилно. Цената на този материал е по-евтина от плочки, тапети или ламинати. Извършването на монтажните работи не е трудно. Монтажа се извършва буквално за няколко часа без къртене и мръсотия.

УСТОЙЧИВОСТ НА 3D ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ RUVITEX 3D DÉCOR

3D подовите настилки и облицовки RUVITEX 3D DÉCOR са устойчиви на механични влияния. Те не се променят под влиянието на високи температури, за това са идеални за кухненски гръб. Не се изискват специални грижи за 3D декорите. Тези настилки се чистят лесно само с влажна кърпа.
Монтажните работи могат да се извършват целогодишно . 3D декорите на RUVITEX 3D DÉCOR са универсални и могат да се използват за декорация на всякакви помещения, дори и в сгради с високо натоварване като бизнес сгради или търговски обекти.

Декоративните 3D настилки са създадени с помощта на съвременни технологии, имат привлекателен външен вид и оригинален дизайн. Що се отнася до функционалните характеристики, то RUVITEX 3D DÉCOR няма конкуренция. Те са надеждни, практични и най-важното – имат ниска цена. Те са отличната алтернатива на плочките, тапети, ламинати и други.







Call Now ButtonОбади се и поръчай