Проектиране на строителни системи изберете с МКМ

30 януари, 2017 | Сподели: |

МКМ е дългогодишен лидер на пазара на строителни материали и услуги. Предлагаме на клиентите си широка гама продукти, които са с разнообразни характеристики и качества, от които всеки може да подбере най-доброто за себе си. Често, обаче клиентът не е сигурен, от какво точно има нужда. Какви ще са точните материали за изграждане, технологията, изобщо целите необходимости на конкретен проект. В такива моменти често хората правят не най-добрия избор качество към цена и ползи, а по препоръки купуват нещо, което е било оптимално в друг проект, но не е най-доброто за техния. Всеки конкретен строителен проект, от най-малкия, до най-мащабния има своите особености и предизвикателства. Решаването му по най-добрия начин предполага широки опит и знания на полето на строителството – технологии, материали, способи за изграждане, технологии и т.н.

Вместо да остави клиентът да се лута из различните предложения на пазара, ние от МКМ, предлагаме професионално консултиране – точните материали, за всеки проект.

Консултирането, което предлагаме включва включително опция за проектиране на необходимостите на конкретния проект, съответно клиент. Какво включва въпросното проектиране? Обхваща създаване на 3D модел на сградата, етажни планове, разрези, фасади, подробни детайли, количествени стойностни сметки. Изработката на проектите е чрез специален специализиран софтуер.

Клиентът на МКМ получава своя проект в следните формати: Ревит (RVT); Autocad (DWG); Пдф (PDF); 3D PDF; Снимки (jpeg); Еxcel (xlsx).

МКМ предлага материали, проектиране и изработка на:

Системи за фасади

Системи за покриви

– Системи за фундаменти

– Системи за подове

– системи за тунели

– Системи за мостове

– Различни детайли

Индивидуален подход към всеки клиент и специфичен проект, широк избор от доказани готови системи, помощ при ориентирането сред многобройните материали на пазара – това Ви предлага МКМ БГ Груп. Доверете ни проектирането на Вашият обект – няма да съжалявате. С нас се работи леко, бързо, ефективно – защото сме стъпили на дългогодишен опит, практика, знания. Направете ги свои с нас!Обади се и поръчай