Да поговорим за профилираната ламарина

18 декември, 2016 | Сподели: |

Профилираната ламарина е материал, който се прилага в многобройни проекти – за изграждане на огради, врати, фасади, покриви. Тя е или пластифицирана т.е. покрита с цветно полиестерно покритие, което добавя допълнителна естетика към външния и вид и съвременен облик на материала, или пък просто поцинкована. Размерите, в които се предлага профилираната ламарина са разнообразни, както и самите профили – като височина и форма. Съществуват и профилирани ламарини с много висок профил, които намаляват количеството довършителни работи и са вид кофраж. Най-масови и използвани обаче, са нископрофилните листи ламарина.

profilirana-lamarina

profilirana-lamarina-%d1%8110x1100-%d0%b0%d0%b2

profilirana-lamarina-%d1%8121x1000

Обичайната височина за профилите е 40, 50 или пък 55 мм. Дебелината на профилираната ламарина също варира. Тя е от о,4 до 0,88 мм. Изборът между различните модели се прави въз основа на спецификата на конкретния проект, в който материалът ще бъде приложен.

Разлики има базирано на двете основни приложения на профилираната ламарина – за покриване на стена или пък покрив.

Устойчива е на корозия и се монтира лесно. Няма нужда от поддръжка. профилираната ламарина е чудесен икономичен, бюджетен материал, с който можете да изградите ограда, фасада или пък покрив. Ако изберете разновидностите с пъстри полиестерни покрития, гарантирано резултатът ще е повече от добър на външен вид.

Предлагаме различни типове профилирана ламарина – в различни разцветки и височина на профила. Подберете правилната за своя проект. Ако не сте убедени, коя е най-подходяща, обадете ни се за консултация на тел. + 359 898 431 077. Предлаганите от нас продукти са от най-високо качество и включват широк набор профилирана ламарина с различни размери, височина на профила, цветове, качества, покрития. Можем да нанесем и антикондензионно покритие – което допълнително ще увеличи положителните качества на профилираната ламарина. За изграждане на стени, облицовка на фасади, изграждане на покриви – на промишлени или други сгради – бюджетната профилирана ламарина е повече от подходяща. Изберете я с нас.Обади се и поръчай