Ruvimat P - перфектната PVC мембрана за изкуствени езера и басейни | MKM БГ ГРУП

Ruvimat P – перфектната PVC мембрана за изкуствени езера и басейни

20 май, 2016 | Сподели: |

За какво служи Ruvimat P? Това е перфектната мембрана за облицовка и хидроизолация на градински басейни, декоративни езерца, биотопи, водоеми.

PVC мембрана Ruvimat P е еднослоен и неармиран полимерен продукт. Изработена е от висококачествен пластифициран поливинилхлорид, съответни допълващи висококачествени стабилизатори и пластификатори.

Продуктът е листов и рулонен. Всяко руло PVC мембрана Ruvimat P е с дължина 40 метра, ширина 1,95 и тежи 50 килограма. Отделните свитъци са опаковани в полиетиленово прозрачно фолио.

На цвят PVC мембраната е черна, а повърхността и е гладка и матова. Възможно е производството и на същата висококачествена PVC мембрана, в различен цвят, за количества над 4 хил. кв.м.

PVC мембрана Ruvimat P е устойчива на:

  • микроорганизми
  • стареене
  • проникване на корени
  • UV лъчите
  • различни атмосферни условия

Материалът освен това е доказано отлично як и еластичен. Може да се рециклира. Не съдържа токсини добавки.

Когато се монтира върху стари облицовки или бетон, PVC мембраната за облицовка и хидроизолация на градински басейни, декоративни езерца, биотопи, водоеми, трябва да се уверим, че повърхността, на която ще се постави е гладка, твърда, суха, чиста. Ако поставяме директно върху почва пък, то желателно е първо да сложим подложка от геотекстил. Повърхността преди това се почиства от камъни и се уплътнява.

PVC мембрана Ruvimat P може да се заварява при широк спектър температури, включително ниски такива. Повече подробности за монтажа и, четете тук.
Ако желаете, можем да я монтираме за Вас.

Продуктът е българско производство. Дело е на Рувитекс Индъстри АД, част от Холдинг МКМ. Произвежда се в собствена производствена линия. Също като другите продукти на компанията, е дело на професионалисти, които използват и добрите стари методи, комбинират ги с опит и експериментиране с иновации. Резултатът са продукти, съчетаващи оптимални качество, благонадеждност и цена.







Call Now ButtonОбади се и поръчай