Сайдинг „Woodstock“

Сподели:

Висококачествен метален сайдинг със завършващо полимерно покритие. Сайдинг «Woodstock» е имитация на цилиндрични дървени трупи. Защитавайки фасадата от неблагоприятното въздействие на околната среда, вие заедно с това можете да пресъздате вида на класическата дървена къща, което е особено актуално в нискоетажното строителство.
Стоманеният сайдинг Woodstock®-28х330 притежава всички предимства на този вид сайдинг, отличавайки се с оригинална форма и привлекателен външен вид, имитация на цилиндрични трупи. Този вид стоманен сайдинг ви дава възможност да придадете на дома си вид на истинска дървена къща и ще създаде усещане за уют и комфорт.
Маталният сайдинг „Woodstock“, точно възпроизвежда релефа на дървената къща. Геометричните параметри на профила напълно пресъздават естествената шарка на дървото. От корозия, механични повреди и прегаряне от слънцето мотериалът е защитен с цинково полимерно покрития. Стоманеният сайдинг Woodstock® е екологично чист материал. За разлика от дървото той не гори, не гние, не се поврежда от насекоми и заедно с това позволява да се съхрани естетиката на дървената къща.
Сайдинг Woodstock® се произвежда от поцинкована стомана с покритие Ecosteel®.
  • Габаритна широчина 356
  • Работна широчина 330
  • Висоина на профила 28мм
  • Дължина от 0.5 до 6 метров
  • Дебелина на метала до 0,5 мм

woodstock

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай