Paroc Extra Light

Сподели:

За поръчки и информация

Моб. телефон: +359 898 431 077

Универсалният топлоизолационен материал PAROC eXtra light е незапалима изолация, изработена от каменна вата. Топлопроводимостта при 100 ° С е 0,038. Използва се за топло-, звукоизолация и противопожарна защита на стени, покриви и подове във всички видове сгради. Топлоизолационната плоскост е гъвкава и еластична, лесна за работа и монтаж. Изолацията не се свива и не губи свойствата си по време на работа.
Топлоизолационните материали PAROC са приложими в широк диапазон от температури. Свързващото вещество започва да се изпарява при температура над 200 ° С. Изолационните характеристики остават непроменени, но якостта на натиск е отслабена. Материалите, базирани на базалтови влакна, имат температура на синтероване над 1000 ° С.

PAROC eXtra Light е незапалима топлоизолация. Според ГОСТ 30244-94 продуктите от каменна вата принадлежат към групата на незапалими материали (НГ) и имат пожарен клас KM0.

Спестява на енергия – отлични топлоизолационни свойства.

PAROC eXtra Light може да се използва за звукоизолация. Тя има пореста структура, състояща се от плътен материал и кухини, съдържащи неподвижен въздух. Тази структура осигурява отлична звукоизолация.

PAROC eXtra Light увеличава характеристиките за термична защита на ограждащите конструкции, намалява разходите за отопление и климатизация, намалява разходите за текущи и основни ремонти.

Топлоизолацията PAROC eXtra Light има ниски стойности на сорбция и водопоглъщане, поради което запазва високи топлоизолационни свойства при всякакви условия на работа. Продуктите на Paroc подобряват микроклимата и намаляват риска от настинки и алергични заболявания.

  • Дължина, мм 1200
  • Ширина, mm 600
  • Дебелина, мм 50;100
  • Запалимост, клас НГ/КМ0
  • Пропускливост на водни пари, mg / m.h.Pa, не по-малко от 0,3
  • Топлопроводимост, W/m.k 0,038
  • Абсорбция на водата в краткосрочен план и частично потапяне, kg / m2, не повече от 1,0
  • Модул за киселинност 2,2

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай