Хидро и пароизолация Изоспан C

Производител:

Сподели:

Описание: Хидро и пароизолация Изоспан С има двуслойна структура: едната му страна е гладка, другата – с грапава повърхност за задържане капките на конденза и последващото им изпарение.

Използва се като хидро и пароизолация (подпокривно фолио) в студените наклонени покриви за защита на дървените елементи на конструкцията ( таванското помещение ) от подпокривния конденз, атмосферната влага, вятър и сняг, проникващи от места с неплътно положеното покривно покритие, така също за защита на самото покритие от влиянието на вътрешната влага и конденз.

Изоспан С се използва като паробариера за защита на топлоизолацията и другите строителни елементи от насищане с водни пари, идващи от помещенията, в конструкцията на стените, в топлия наклонен покрив и в междуетажните плочи.

В конструкцията на плоските покриви този пароизолационен материал се използва като паро и хидроизолация.

В циментовите замазки Изоспан C се използва като хидроизолационна прослойка при направата на подове върху бетонни, земни и други влагопроницаеми основи, в цокълните плочи и в мокрите помещения.

Области на приложение:

  • топли и студени наклонени покриви;
  • плоски покриви;
  • междуетажни плочи;
  • подове върху бетонна основа;
  • калканни стени.
  • Широчина, м: 1,4 или 1.6
  • Размер, м2: 70
Технически характеристики на Хидро и пароизолация Изоспан C
Състав Натоварване на опън надл./напр. N/5см, не по-малко от Съпротивление на паропроницаемост м2 час Па/мг, не по-малко от Водонепроницаемост мм.вод.ст., не по-малко от UV-устойчивост, мес.
100% полипропилен 197/119 7,0 1000 3-4

Температурен диапазон на приложение на материала от -60 до + 80 °С

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай