Паро и хидроизолация Изоспан D

Производител:

Сподели:

Изоспан D – паро и хидроизолация с повишена здравина

Описание: Изоспан D е двуслоен материал на основата на свръхздраво, тъкано полипропиленово платно, използва се в строителството за защита на конструкцията на сградите от проникващите от атмосферата водни пари, конденз и влага, а така също в студените покриви за защита на покривното покритие от влиянието на вътрешната влага и конденз.
Благодарение на повишената си здравина този пароизолационен материал е способен да издържа на значителни механични натоварвания в процеса на монтажа и експлоатация, може да носи натоварване от сняг.

Изоспан D се използва като подпокривно фолио (паро и хидроизолация) в студените наклонени покриви  за защита на дървените елементи на конструкцията ( таванското помещение ) от подпокривния конденз, атмосферната влага, вятър и сняг, проникващи от места с неплътно положеното покривно покритие; а така също за защита на покривното покритие от влиянието на вътрешната влага от помещенията.

Благодарение на UV-устойчивостта и издръжливостта си на натоварвания, може да се използва като временно хидроизолационно покритие на стени и покриви, но за не повече от 3 – 4 месеца.

В конструкцията на плоските покриви материалът се използва като паро и хидроизолация.

В циментовите замазки Изоспан C се използва като хидроизолационна прослойка при направата на подове върху бетонни, земни и други влагопроницаеми основи, в цокълните плочи и в мокрите помещения.

Области на приложение:

  • студени наклонени покриви;
  • подове върху бетонна основа;
  • плоски покриви;
  • цокълни плочи.
  • Широчина, м: 1.6
  • Размер, м2: 70; 35
Технически характеристики
Състав Натоварване на опън надл./напр. N/5см, не по-малко от Съпротивление на паропроницаемост м2 час Па/мг, не по-малко от Водонепроницаемост мм.вод.ст., не по-малко от UV-устойчивост, мес.
100% полипропилен 1068/890 7,0 1000 3-4

Температурен диапазон на приложение на материала от -60 до + 80 °С

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай