Армирана хидро и пароизолация Изоспан RS

Производител:

Сподели:

Изоспан RS – има трислойна структура, една от страните му е с грапава повърхност за задържане на капките на конденза и последващото им изпарение. За постигане на голяма здравина е армиран с полипропиленова мрежа.

Използва се като паро и хидроизолация (подпокривно фолио) в студените покриви  за защита на дървените елементи на конструкцията ( таванското помещение ) от подпокривния конденз, атмосферната влага, вятър и сняг, проникващи от места с неплътно положеното покривно покритие. Използва се и за защита на покривното покритие от влиянието на вътрешната влага и конденз.

Изоспан RS се използва и като паробариера за защита на топлоизолацията и другите строителни елементи от насищане с водни пари от вътрешните помещения, в конструкцията на стените, в топлия скатен покрив и в междуетажните плочи.
В конструкцията на плоските покриви Изоспан RS се използва като паро и хидроизолация.

В циментовите замазки продуктът се използва като хидроизолационна прослойка при направата на подове върху бетонни, земни и други влагопроницаеми основи, в цокълните плочи и в мокрите помещения.

Области на приложение на армирана хидро и пароизолация Изоспан RS:

  • топли, студени наклонени покриви,  плоски  покриви;
  • междуетажни плочи;
  • подове върху бетонни основи;
  • пароизолация на стени.
  • Широчина, м: 1.6
  • Размер, м2: 70
Технически характеристики
Състав Натоварване на опън надл./напр. N/5см, не по-малко от Съпротивление на паропроницаемост м2 час Па/мг, не по-малко от Водонепроницаемост мм.вод.ст., не по-малко от UV-устойчивост, мес.
100% полипропилен 413/168 7,0 1000 3-4

Температурен диапазон на приложение на материала от -60 до + 80 °С

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай