Техноеласт Декор

Сподели:

Техноеласт Декор – Клас на материала Премиум

Срок на годност 25-30 години

Съвременните плоски покриви – това отдавна вече не е просто защита от вода. Използваеми, „зелени” – всички те са разновидности на плоски покриви, които са ярки архитектурни решения. Не стои настрана и класическият плосък покрив. Сега не е необходимо той да бъде скриван, от страх да не изплаши околните, сега той също може да се превърне в украса на сградата. И всичко това благодарение на новата серия материали Техноеласт Декор.

Техноеласт Декор — разработен специално за използване в елитни обекти, когато покривът има естетическа тежест. Благодарение на избора на цвят: син, червен, кафяв, зелен или с използване на миксирани посипки Вие получавате покрив, който е в състояние да удовлетвори даже най-изискания вкус. Високата цветоустойчивост на посипката позволява вашият покрив да съхрани своя изначален цвят за целия срок на годност, а това е повече от 25 години. Материалът притежава високи физико-механични характеристики, което позволява той да се използва на покриви с големи наклони, в това число и на шатрови. Голямата гъвкавост на Техноеласт Декор дава възможност той да се полага върху най-сложни повърхности.

Особености

Може да се използва на покриви на сгради с големи фасади, благодарение на основата, армирана с подсилен (Cross-армиран) полиестер.

Широка цветова гама на горната базалтова посипка :

  • син;
  • зелен;
  • червен;
  • кафяв микс.

Област на приложение

Предназначен е за изграждане на горен слой на многослойно покривно покритие (покривен килим).

Строеж

Техноеласт Декор се произвежда чрез двустранно нанасяне върху основа (Cross – армиран полиестер) на битумно-полимерно свързващо вещество, съставено от битум, полимерен модификатор (СБС) и пълнител, с последващо нанасяне на защитни своеве от двете страни на платното: едрозърнеста базалтова посипка от горната страна и полимерно фолио от долната страна.

Приложение

Материалът се заварява с газова горелка върху предварително подготвена повърхност.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай