МОДЕРНИ НАЧИНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛАМПЕРИЯ ОТ ДЪРВО | MKM БГ ГРУП

МОДЕРНИ НАЧИНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛАМПЕРИЯ ОТ ДЪРВО

19 ноември, 2019 | Сподели: |

Дървената ламперия в последните десетилетия беше изместена от други декоративни облицовки за стена като тапети, латекс, декоративни мазилки и др. Но сега дървената ламперия се върна. Хората намират умни начини да я използват в различни модерни стилове. С малко елегантна геометрия, креативност и светли цветове, ламперия от дърво се вписва добре в модерното пространство.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЛАМПЕРИЯ ОТ ДЪРВО, ЗА ДА СЪЗДАДЕТЕ ЕЛЕГАНТНИ ЛИНИИ

Промяната на посоката на ламперия между тавана и стените добавя модерно звучене в използването на ламперията. По този начин акцентирате именно върху този детайл от интериора на вашият дом.

СЪЗДАЙТЕ СЕГМЕНТИРАНИ ПРОСТРАНСТВА

Друг начин за вграждане на модерна ламперия от дърво е използването на само малка част от стаята. Тясна ламперия, заобиколена от бели стени, всъщност помага на пространството да изглежда по-модерно. Дървесната зона създава внезапна промяна в текстурата и пораждаща визуален интерес. Дървените ламперии също действат като визуална бариера на зоната за хранене и зоната за почивка. Това е добър начин за разделяне на пространствата в жилища с отворена концепция.

РУСТИК СТИЛ

Популярен съвременен стил в домовете е селския шик. Където елементите на селски дизайн се комбинират с по-модерни елементи. Например стена с дървена ламперия, която се допълва от бели кожени столове.

ТРИИЗМЕРНА ЛАМПЕРИЯ ОТ ДЪРВО

Още една възможност за актуализиране на идеята за дървената ламперия. Това е лесно за изпълнение: просто повдигнете няколко дъски над основата. Забавен стил, който добре се вписва в модерните дизайни.

СВЕТЪЛ ЦВЯТ ЛАМПЕРИЯ

Светло оцветената ламперия естествено се вписва в модерните цветови решения. По-светлите цветове като цяло помагат на пространството да изглежда по просторно и приветливо.

Много хора със съвременни вкусове могат да помислят за изобилието от възможности за създаването на уют с дървена ламперия.
Дървените ламперии не са отживелица. С който и да е от тези съвети, всъщност може да направите едно пространство модерно и красиво. Ще включите ли този класически материал в дома си?

Източник freshome.com







Call Now ButtonОбади се и поръчай