Качествената водосточна система е гаранция за сух, уютен дом | MKM БГ ГРУП

Качествената водосточна система е гаранция за сух, уютен дом

8 август, 2017 | Сподели: |

Водосточната система е компонент, задължителен за всеки покрив и къща, който не трябва да пренебрегваме. Водосточните системи от ново поколение, носят редица характеристики, които съчетават инженерен опит и отлични материали с не по-малко прегледен и естетичен външен вид.

Точно такова решение от ново поколение са водосточните системи на Docke. Те са разработени в две основни серии – Lux и Standard. Плод са на ноу-хау на немски инженери.

Docke са подходящи за всяка фасада, независимо от нейните особености и цвят и стил.

Водосточни системи Docke Standard са със специално подбрано сечение. То е съобразено с максимално ефективното отвеждане на водите от покрива, като преливане дори при изключително обилни валежи е напълно изключено. Системата е не просто ефективна, но и максимално сигурна и опростена, при запазване на оптимална, изгодна цена. Преходници позволяват включване на Docke Standard към вече съществуваща водосточна система. Подобни практики са необходими, когато достроите съществуващ имот.

Цветовата гама на водосточни системи Docke Standard е повече от атрактивна. Основните краски са нар, сладолед и шоколад, с благороден блясък и празничен гланц.

Основни характеристики на водосточната система:
Дължина на улука – 3000 м.
Дължина на тръбата – 3000 м.
Диаметър на улука – 120,65 мм.
Диаметър на тръбата – 85,73 мм.

Отделните компоненти са прецизно изработени и съобразени с необходимите за всеки един проект – улук стандарт, ъгъл 90 градуса, ъгъл 135 градуса, снадка, снадка с дренаж, тапа за улук, тапа за снадка с дренаж, скоба за улук, тръба Ф85 3 метра, дъга завършваща, дъга 45 градуса, дъга 72 градуса, муфа, скоба за тръба, защитна решетка, специална шпилка с гайка, регулируемо закрепване, метална скоба за улук.

Водосточни системи Docke Standard са гаранция за не просто надежден покрив, които няма да ви предаде и да прелее и в най-обилния дъжд. Те са красиви, здрави и дълговечни. Освен това – позволяват адаптация към всяка фасада, добавяйки допълнителна естетика към нея. Подходящи са и за свързване към вече съществуващи водосточни системи. Осигурете си здрав, надежден, уютен дом с МКМ и водосточна система Docke Standard! Ако имате колебания относно консултацията, проектиране и монтаж – можем да ви помогнем с висококвалифицирани специалисти – обадете се сега на Моб.: +359 898 431 077







Call Now ButtonОбади се и поръчай