ОБЛИЦОВКА НА БАНЯ С PVC RUVITEX 3D DÉCOR | MKM БГ ГРУП

ОБЛИЦОВКА НА БАНЯ С PVC RUVITEX 3D DÉCOR

10 октомври, 2019 | Сподели: |

Търсите алтернативна облицовка за Вашите стени и тавани? Декоративните 3D подови настилки и облицовки Ruvitex 3D Décor са водоустойчиви и много лесни за почистване и грижа. Те са идеални за облицовка на стени и тавани в бани, тоалетни, кухни, мазета, гаражи и всички други зони за живеене. Облицовката на стени и тавани от PVC е не само напълно водоустойчива, но и много красива и ефектна благодарение на разнообразието от декоративни модели. Върху PVC облицовката могат да бъдат отпечатани дървени дизайни, мраморни мотиви, фентъзи ефекти и фотореалистични изображения.

МОЖЕМ ЛИ ДА ОБЛИЦОВАМЕ БАНЯ С PVC ПАНЕЛИТЕ НА RUVITEX 3D DÉCOR ?

Ruvitex 3D Décor е чудесен продукт за облицоване на подове и стени на баня. С тях можете да облицовате цялата баня или да придадете акцент на някоя от стените или пода на банята. И това е много по-лесно, отколкото да полагате плочки. Ако търсите по-универсална и по-привлекателна алтернатива на старите традиционни плочки за баня, разгледайте нашите Ruvitex 3D Décor за облицовка от PVC. Разполагаме с широка гама от дизайни за Вашата баня, които са водоустойчиви, лесни за почистване и се предлагат в различни цветове, за да съответстват на Вашия стил. Нашите 3D PVC настилките са идеални за облицоване на тавани и стени в бани, кухни, тоалетни, гаражи, мазета и други. PVC декоративните подови настилки и облицовки се предлагат в различни дизайни и модели. Те са проектирани така, че да улеснят и сведат до минимум разходите за модернизирането на Вашата баня. Най-доброто решение за обновяване е да облицовате стените с Ruvitex 3D Décor, с които ще подобрите външния вид на Вашата баня и ще предпазите стените от по-нататъшни повреди.

ПЛОЧКИ ИЛИ PVC ОБЛИЦОВКА

PVC облицовката за баня осигурява многобройни ползи за всяка нова или стара баня. Облицовката е рентабилен начин за подобряване на външния вид и функционалността на Вашата баня. Ето някои от основните предимства на облицовката на баня от PVC:

  • PVC облицовката за баня е лесна за инсталиране
  • Не изисква фугиране
  • Изключително издръжлива и лесна за поддръжка
  • Минимални разходи за монтаж

Плочките изискват повече време за монтиране, повече ресурс за материали като фугин, лепило и т.н. По-трудоемко е, особено ако трябва да сваляте старите плочки. А за поддръжката няма какво да коментираме – отлаганията на котлен камък по плочките са кошмара на всяка домакиня!

Ако търсите лесен, бърз и качествен начин за подновяване на остарялата баня. Ако не ви се губи много време в къртене, извозване на боклук и чистене. Без съмнение няма друг продукт, който може да задоволи всички тези условия. Ruvitex 3D Décor ще изпълни всяко Ваше желание!







Call Now ButtonОбади се и поръчай