Фасадно рамково скеле „Портик“ е отличен избор за всеки проект | MKM БГ ГРУП

Фасадно рамково скеле „Портик“ е отличен избор за всеки проект

7 юни, 2017 | Сподели: |

Всяка сграда рано или късно се нуждае от външен ремонт или обновяване. Ако това е вашият бизнес, то със сигурност, ви трябва скеле. Доволни ли сте от него? Дори и отговорът ви да е “да”, все пак запознайте се с нашето фасадно рамково скеле „Портик“ – може пък, да е време за промяна!

Всички метални части на скеле “Портик” са покрити с износоустойчиво полимерно покритие. Скелето включва проходни рамки, преградни рамки, ригели, настилки на пътеките, предпазни прегради на работните площадки, стълби, регулируеми и нерегулируеми опори, закрепващи елементи към стената. Пълни подробности относно устройство, принцип на работа и монтаж на фасадно скеле “Портик”, открийте тук.

Фасадно рамково скеле „Портик“ е предназначено за извършване на довършителни и ремонтни работи на фасади на сгради с всички видове конфигурации и височина до 100 метра.

Точно такава е максималната височина на фасадно рамково скеле “Портик” – до 100 метра. Всяко ниво е с височина 2 метра. Модула по продължение на стената (стъпка) е с дължина 3 метра. Широчината на прохода (нивото), е един метър. Парапета на предпазната ограда е с височина от 1,2 метра.

Тръбата на рамката (дебелина на стената) е с диаметър 48*3,0 мм. Нормативното повърхностно натоварване е 200 кгс/ кв.м.

Закрепването на скелето към стената се изпълнява с два вида регулиуеми анкерни конзоли (от стоманена шина и тръбни с кука и неподвижна скоба), единият край на които се закрепва към стената с анкерните елементи, монтирани на фасадата на ремонтираната сграда, а другият им край се закрепва към стойката на рамката. Видът анкерно закрепване се определя в зависимост от изискванията на клиента.

За предпазване от атмосферни електрически разряди на скелето се монтира зашита срещу гръмотевични бури.

Демонтажът и монтажът на скелето трябва да се извършва под ръководството на опитен технически ръководител

Цената на продукта е 33 лв. без ДДС за м2.

Фасадно скеле „Портик“ е изработено в съответствие с ТУ 5225-002-11713507-2009.
Изберете безопасност, сигурност, надеждност с този качествен продукт.







Call Now ButtonОбади се и поръчай