10 идеи за мебели от дървена бъчва: Част II | MKM БГ ГРУП

10 идеи за мебели от дървена бъчва: Част II

23 февруари, 2017 | Сподели: |

Вече се разбрахме, че мебели за дома можем да си изработим с алтернативни изходни материали. В предходния материал 10 идеи за мебели от дървена бъчва: Част I”, разгледахме различни идеи за табуретки, столове, бар столове, маси, люлки, изработени от дървени бурета. Какво още можем да си направим от бъчва, четете надолу:

  1. Огнище
  1. Мивка
  1. Водна атракция за градината
  1. Легло или къща за домашен любимец
  1. Шкаф

Мебелите в магазините за обзавеждане са стандартни. Е, разбира се, на пазара има и уникати, но те са с много високи цени. Защо да влагате много средства в нещо, което с мало усилия и желание, можете да си изработите и сами?

Не бързайте да изхвърляте старото дървено буре. Запретнете ръкави и изработете някоя полезна мебел за дома от него. А дори и да купите ново, специално с размер за избрания от вас проект – цената е съвсем приемлива на фона на тези, на готовите магазински мебели. Снабдете се с импрегнатори за дърво, основни инструменти за обработката му, малко дунапрен и дамаски, ако сте се спрели на мебел за сядане и действайте. Граници няма, освен тези, които си поставяте сами. Впечатлете себе си, семейството, близките и приятелите днес!

diy-repurposed-wine-barrels-ideas-that-you-have-to-see







Call Now ButtonОбади се и поръчай