3D ДЕКОР ЗА ДЕТСКА СТАЯ | MKM БГ ГРУП

3D ДЕКОР ЗА ДЕТСКА СТАЯ

9 октомври, 2019 | Сподели: |

Детският свят е безкрайно пъстър. При обзавеждане на детска стая вече има оригинални възможности за декорация. При декорация на стените или пода на зоната за игра на детската стая трябва да се съобразите с някои основни неща. При избор на декорация на детска стая трябва да вземете предвид цветове, структури, характеристики на почистване на материала. Освен това етапа на развитие на детето също е много важен. В крайна сметка, един от най-важните аспекти е, че детските стаи трябва да растат заедно с децата. Това означава, че детските стаи се променят доста често, тъй като децата преминават през различни етапи на развитие и интереси. Разбира се, няма нужда всяка година да поставяте нова декорация или подова настилка, но трябва да съобразите избора на материали, за да може подмяната да стане възможно най-лесно и без ремонтни дейности.
Като общо правило има приблизително 4 промени на интериора на детските стаи от раждането до пубертета. Ruvitex 3D Dekor предлага голямо разнообразие от модели и различни приложения на 3D настилки и облицовки за деца. Може да облицовате стената на зоната за игра, може да поставите декоративно килимче без да се притеснявате, че детето Ви ще надраска новия паркет.

ДЕТСКИ СТАИ – ПРОСТРАНСТВА ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА

Докато възрастните често имат различни стаи за специфични дейности (например хол, спалня, стая за хоби), детските стаи ще трябва да отговарят на различни изисквания, в зависимост от възрастта на детето. Детска стая се използва за спане, почивка, игра, учене, като пространство, което приятелите ще посещават и като убежище. За родителите това често поставя въпроса как да създадат определени зони в детските спални. Имаме няколко съвета за вас, за да го улесните:

Зоната за игра може да е в ярки и стимулиращи цветове, а пастелните или тъмни цветове са подходящи за зоната за спане. Ако е възможно, гледката от леглото не трябва да е от кът за игра, тъй като детето ще заспи по-трудно.
Интересни шарени 3D декорации могат да бъдат поставени и над леглото. Докато децата преминават от детска градина в училищна възраст, те ще открият нови интереси и техните предпочитания по отношение на цветове, мотиви, модели и дизайн се променят. За да не се налага да проектирате наново цялата стая всеки път Ruvitex 3D Dekor e решението, което Ви пести време, усилия и пари. Игрална стена с Мечо Пух примерно много лесно може да се замени с 3D декорация на Транспортер ако интересите на детето са се променили с възрастта.

Ето предимствата на Ruvitex 3D Dekor за детска стая:

  • наситени и свежи цветове
  • приложение на стена или под
  • настилките не се хлъзгат
  • лесни за почистване
  • лесни за подмяна
  • образи и шарки по Ваш избор

Изградете един свят само за Вашето дете с Ruvitex 3D Décor.







Call Now ButtonОбади се и поръчай