5 начина да освежим детската стая | MKM БГ ГРУП

5 начина да освежим детската стая

4 април, 2017 | Сподели: |

За да освежите стаята на детето, не е нужно да смените цялата мебелировка и да пребоядисате. Няколко малки трика могат да придадат на пространството съвсем различно звучене.

1. Подменете подовата настилка в стаята. Разбира се, не е нужно да сменяте паркета или ламината. Достатъчно е да изхвърлите стандартния килим, който събира прах, бактерии и други екзотики и да сложите нещо по-раздвижено, интересно и лесно за поддръжка. Внесете иновативен продукт, които освен че не се хлъзга и цапа, позволява печат. Какво означава това? Че можете да превърнете пода на детската стая в източник на непрестанно вдъхновение, който освен останалото ще е с високи естетически качества. Това може да постигнете чрез иновативни винилови подови настилки Ruvitex 3D decor! Продуктът е български, но без аналог в цял свят. Освен, че може да изберете сами какво да се отпечата на него, има и триизмерен ефект! Това е форматът на бъдещето, който придава още по-голям разкош и достоверност на изображението. Запазете своята днес на тел. + 359 898 431 077! Подарете на детето си вдъхновение и стимулирайте въображението му с винилови триизмерни настилки за детска стая Ruvitex 3D decor!

2. След пода, време е да обърнем внимание на стените! Дали ще изберете за тях фототапет, който е с дизайн избран от детето ви, или пък ще се спрете на стикер за стена, избирате вие – според предпочитанията и бюджета си.

3. Време за декорации! Декоративни възглавници, различни фигурки, ограничители за книги, дори лампата могат да бъдат подменени и съобразени с нова, примерно цветова линия. Ето как, стаята ще придобие напълно нов облик и послание.

4. Разнообразието може да дойде дори от смяната на дръжките за отваряне на гардеробите и чекмеджетата. На пазара се предлага голямо разнообразие аксесоари за мебели и те са буквално във всякаква форма и размери. Съобразете наличният нужен ви размер и бегом с детето под ръка, да изберете нещо заедно. За подмяната ви трябва само отвертка.

5. Идеалният комплимент за всяка стая и дете са книгите и съответно, мястото, където ги съхранявате. Купете различна, интересна и разчупена етажерка и подредете книгите заедно с детето. И най-важното – всяка вечер заедно отваряйте някоя от тях.

Изброените от нас пет начина да промените детската стая са изпитани и работят. Те не изискват много средства и усилия – а просто желание за промяна, която да постигнете заедно с детето. Осигурете му лично пространство, интересно, пъстро, такова, каквото харесва и в което се чувства добре. Детето ви го заслужава!







Call Now ButtonОбади се и поръчай