5 начина да промените банята си | MKM БГ ГРУП

5 начина да промените банята си

27 март, 2017 | Сподели: |

Банята е помещението в дома, което изисква най-много средства и усилия. Изравняване, лепене, оформление с различни фаянс, фризове, душ кабина или вана, мивка, шкафове и т.н. си е предизвикателство и за най-търпеливите. Ако все пак вече имате банята на своите мечти, то гответе се за момента, в който вече няма да ви е толкова любима. Всяко нещо омръзва с времето. Приемаме, че не сте от богопомазаните, които имат средствата и нервите да си причиняват редовно процеса пълно обновяване на баня. Затова, ето някои лесни трикове, с които можете да придадете на до болка познатата си баня, по-различен облик и излъчване:

1. Мястото за съхранение в банята – със сигурност в банята ви се подмятат различни препарати за почистване, хавлии и разни други неща, на които там им е мястото. Обаче – не сте ги прибрали функционално или пък старото място за съхранение не е достатъчно. Огледайте се по магазините и подберете нов подходящ шкаф и/или лавици, които ще помогнат да организирате банята си много по-функционално. Отървете се от демодираните стари шкафове и шкафченца и ги заменете с нещо ново, което ще внесе различие в мокрото помещение.

2. Подменете завесата за баня – дори и да нямате такава, можете да си купите и да я закачите на релса, която обикновено никак не изисква много средства и се закача много лесно. Защо? Защото завесата за баня е като всяко друг перде – можете да я наберете и хванете с щипка, така че да придаде изискан облик в банята. Не вярвате? Идете в магазин за подобни аксесоари, хванете някоя от завесите през средата, наберете я на дипли и погледнете резултата. Да, струва си.

3. Нови кърпи и халати – колкото и да са хубави хавлиените ви кърпи, идва време, когато си изпяват песента, степват се от много пране и употреба и е време да се разделите с тях. Новите текстили за баня на пазара са във всякакви цветове, дизайн, форми, размери и позволяват не просто да се подсушите с тях, но и са прекрасен детайл към интериора на банята.

97ef7627279c4c916fd3ad09a86ee9644. Цветя в банята – Да, защо не внесете цветя в банята? Времената, когато изкуствените китки бяха с изключително неприемлив външен вид, отдавна минаха. Днес те имат много приемлив и дори привлекателен вид. Можете да избирате между керамична ваза с отделни цветове или пък кашпа с изкуствено растение. Ето ви свеж полъх в банята.

5. Добавете изцяло нов под на банята – такъв, който не се хлъзга, почиства се изключително лесно, а при това е триизмерен! Това е изключително ефектният винилов под Ruvitex 3D decor! Той позволява печат – така че дизайнът избирате вие! Всичко, което искате, може да бъде отпечатано на настилката – морско дъно, русалки, пасажи тропически риби, потънал кораб или каквото ви душа иска! Вие избирате, ние изпълняваме: Ruvitex е българска фирма, чието дело са тези иновативни винилови настилки, без аналог в световен мащаб. Поръчай сега на промоционална цена: + 359 898 431 077







Call Now ButtonОбади се и поръчай