Фолио за езера - основната необходимост, за оазиса в градината | MKM БГ ГРУП

Фолио за езера – основната необходимост, за оазиса в градината

12 май, 2016 | Сподели: |

Фолиото за езера е главният и най-необходим материал, без който няма как да оформите оазис в градината с гъвкава, неизлята основа. Дебелината му зависи от дълбочината и размерите, които сте избрали за своят градински водоем. Обикновено, тя е между 0,5 до 1 милиметър.

Фолиото за езера е специално създаден за тази цел материал. Поради естеството на своята употреба той носи редица качества, необходими за изпълняване на задачата – издръжливо езеро в двора, с неограничен дизайн, но дълъг живот.

Задължително качество, което доброто фолио за езера трябва да има е устойчивост на различни температури и съответно температурни разлики. Това гарантира, че изграждайки декоративното мини-водоемче на своята примерно, вила, целогодишно материалът на езерцето няма да се нуждае от подмяна или пък допълнителни грижи.

Доброто фолио за езера също така не избелява от слънцето и е устойчиво на ултравиолетови лъчи. Езеро, изградено с качествено фолио за водоеми, спокойно би могло да има до десет години качествен живот.

Друг алтернативен вариант, подходящ за по-големи проекти и особено за по-дълбоки водоеми, е бутилкаучукувата гума. Дълголетието на този още по-добър материал вече е до четвърт век. Той е още по-устойчив и издръжлив – на атмосферни влияния и различни въздействия.
ruvimat-p-1x-thumbn
Предлагаме такъв собствено производствоRuvimat P. Освен български, т.е. родно производство и изключително висококачествен, Ruvimat P носи всички необходимости за добрите фолиа за водоеми.
Материалът е освен водонепропусклив и устойчив на стареене и UV лъчи, е също по-дебел и устойчив на пробиване на корени и въздействие на различни микроорганизми. Материалът за водни басейни Ruvimat P също е и много як и еластичен материал, без токсични добавки. Това пък го прави изключително подходящо фолио за езера, които ще имат свои плуващи обитатели.
Ruvimat P също е рулонен материал и като такъв, е с ограничена ширина. Заваряването на отделните сегменти обаче, става много лесно, включително при ниски температури. Друго предимство на фолио за езера и водоеми Ruvimat P е възможността за рециклиране на материала, което пък го прави природосъобразен не само за обитателите на езерото в двора, но и за околната среда като цяло.

Ruvimat P е преминал процес на сертификация, в съответствие с европейските изисквания. Фолиото за водоеми идва на рула с дължина 25 метра и ширина два. Също е препоръчителен подложен слой от геотесктил, преди полагане на фолиото за езера.







Call Now ButtonОбади се и поръчай