Триизмерна къща с подова настилка Ruvitex 3D Décor | MKM БГ ГРУП

Триизмерна къща с подова настилка Ruvitex 3D Décor

3 октомври, 2016 | Сподели: |

Къщите на бъдещето не са задължително пълни с техника и с иновативен дизайн. Те обаче, задължително съдържат елементи, които са дошли директно от бъдещето. Нововъведения, създадени с мисъл за красота, удобство, практичност, широки възможности за манипулация на изображението и приложението. Такива са декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor. Те са иновация, която позволява печат. Мислите си, че подобни са и фототапетите? Не точно. Първо, фототапетът е за стена. Второ – той не е триизмерен. Декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor обаче, са подово покритие, което позволява дизайн избран от Вас. Добавяме триизмерен финиш и магията е приключена.

Всеки проект с декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor е предизвикателство и възможност за създаване на ново парче изкуство, дошло от бъдещето. Да, дървото и камъка са материали, познати и изпитани през времето. Развитието на технологиите обаче, помага да допълним спектъра обичани и изпитани материали, с много възможности.

Декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor са чудесен начин да създадете сами своето произведение на изкуството. Благодарение на факта, че на тях може да се печата, можете да ги впишете в дома си по един много красив начин. Можете да ги превърнете в цветното петно в тихо, спокойно помещение с монохромни цветове. Или пък, те да са леки и умерени, в помещения с букет пъстрота. Може да отпечатате на тях пейзажи, животни, къщи, картини… каквото пожелаете. И ето, че бъдещето влиза в дома Ви – лесно, неусетно, естествено.

Декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor са празно поле за интериорен и рекламен дизайн. Вие избирате с какво да го запълните. Лесно се превръща както в килим, който не се мокри и се чисти лесно за детската стая, от който надничат любимите герой на детето Ви – със същата лекота приема формата на страхотна подова реклама в три измерения, която можете да разположите на подходящи места. Мести се лесно, чисти се лесно, красива и интересна е. Снабдете се с парче бъдеше днес и го запълнете по свой избор – с декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor днес.







Call Now ButtonОбади се и поръчай