Детската стая оживява с 3D подова настилка | MKM БГ ГРУП

Детската стая оживява с 3D подова настилка

17 юни, 2016 | Сподели: |

Детската стая е царството на истинските господари на дома. Тя е място на арени, битки, чаени церемонии, балове, епични сблъсъци на рицари, състезания с коли… Детското въображение работи непрекъснато и твори безкрайни приказки. Детската стая е и комфортното пространство, където детето Ви спи и презарежда батериите за следващия ден на приключения. Необходимо е това помещение от дома да е изпълнено в съответствие с комфорта на детето и по време на игри, и като зона запазена за Сънчо и неговите безкрайни приказки.

Килимът не е най-добрата настилка за детската стая. Макар приветлив, мек, удобен, той за жалост попива сокове от всякакъв вид и цвят. Солетите се крият из дългите ресни. пастелите, настъпени от нечии бързащи крачета пък, му придават още по-пъстър вид. Ламинатът също се оцветява, а и поврежда от течностите, поднесени му в обилно количество. Ефикасна настилка е балатума. Но той пък, е толкова демоде и неестетичен…
Какво да изберете? Отговорът е: Всичко. Просто се погрижете, да прибавите към своята детска стая декоративна подова настилка Ruvitex 3D Décor. Тя прилича на балатум, но всъщност е нещо много повече от това. Позволява печат на буквално каквото си поискате, при това е в 3D – форматът на бъдещето. С декоративна подова настилка Ruvitex 3D Décor детската стая оживява. Игрите стават още по-забавни. Сокчетата – безопасни. Пастелите – се почистват лесно. Декоративна подова настилка Ruvitex 3D Décor е идеалното място за игра, което освен предпазващо ламината, носи и чисто декоративни функции. Детето Ви обича Animal Planet? Царят на животните лесно оживява с декоративна подова настилка Ruvitex 3D Décor – при това, прилича, чак тревожно, на истински. Имате си почитател на Дисни? Декоративна подова настилка Ruvitex 3D Décor е насреща. Приключенецът Ви е фен на Джак Спароу и все говори, как ще стане капитан? Изненадайте го с декоративна подова настилка Ruvitex 3D Décor. Въображението Ви е границата. За останалото ще се погрижим ние.







Call Now ButtonОбади се и поръчай