Метален перфориран софит Lбрус - отличен материал за облицоване на покривни стрехи | MKM БГ ГРУП

Метален перфориран софит Lбрус – отличен материал за облицоване на покривни стрехи

9 януари, 2017 | Сподели: |

На фона на зимните виелици, които 2017 щедро ни донесе, не един и двама човека са констатирали проблеми с покрива си. Дойде ли време за ремонти на стария или изграждане на нов покрив, не пестете от материали – те, поставени и монтирани качествено, гарантират издръжлива и надеждна покривна система, която да се грижи за Вашия дом и да го пази от капризите на времето.

Част от всяка добра покривна система са различни елементи, съобразени със спецификата на конкретния покрив. Професионалистите са наясно какви са компонентите на системите за плосък или скатен покрив. Един от тях е този, за облицоване стрехите на покрива.

Качествен материал за облицовка на покривни стрехи е металният перфориран софит Lбрус. Защо перфориран? Отворите в материала, комбинирани с качествата на софита са това, което го прави отличен избор за облицовка на стрехи. Перфорацията е това, което осигурява вентилация на подпокривното пространство. Така пък, се създават условия за качествена циркулация на въздуха. От своя страна, това движение подсигурява избягване формацията на опасни гъбични образувания и плесен, както и формирането и задържането на влага.

този специален перфориран материал за стрехи гарантира сухо и сигурно подпокривно пространство. Носи обаче и чисто естетически функции. Облицованите челни корнизи на покрива с метален перфориран софит Lбрус, са чудесен финален завършек на покривната система, респективно дома.

Какво лежи в основата на метален перфориран софит Lбрус? Иновативният материал за облицовка на покривни стрехи е с основа поцинкована стомана с дебелина 0,5 мм. Върху тази основа е нанесено полимерно покритие с цветен завършек:

– Colorcoat Prisma®,

– Granite®CLOUDY,

– ECOSTEEL, ECOSTEEL Matt,

– PVDF,

– Пластизол,

– NormanMP®,

– Полиестер ОН.

Продуктът е сертифициран и надлежно опакован с оглед сигурен транспорт. Монтажът на метален перфориран софит Lбрус 15х240 не е сложен, но все пак има своите тънкости. Ако не сте убедени дали стрехите на Вашия покрив се нуждаят от метален перфориран софит Lбрус 15х240, какво количество от материала Ви е необходимо, как да го монтирате – не се колебайте да се свържете с нас. Разполагаме със специалисти с дългогодишен опит в проектирането и монтажа на покривни и не само конструкции, които са на Ваше разположение.







Call Now ButtonОбади се и поръчай