Подови триизмерни настилки обличат дома и басейна със стил | MKM БГ ГРУП

Подови триизмерни настилки обличат дома и басейна със стил

27 октомври, 2016 | Сподели: |

Всеки се стреми да внесе стил и уют в своя дом. Ако Ви кажем, че можете да изберете сами дизайна на специални триизмерни настилки? Да, напълно е възможно. Изработват се по специална технология в завод в Русе. На тях може да бъде отпечатано практически всичко – при това, в три измерения. Защо тази технология да е само в киното? Внесете я и в дома си.

3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са бъдещето! Те са иновативен интериорен елемент, които позволява огромно разнообразие на декориране. Подходящи са не само за спалнята, коридора, кабинета и детската стая. Спокойно можете да ги поставите в банята, а дори … и в басейна! Бизнес полето също спокойно може да се възползва от големия набор иновативни начини за реклама и декорация, които предоставят  3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor! Дали като реклама, която да отпечатате и разположите на подходящо, избрано от Вас място, която със сигурност няма да остане незабелязана, или пък като красив, отличителен офис елемент – избирате Вие.

Това, което ние Ви предлагаме е бъдещето – 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor. Изберете го за своя дом, офис, басейн – няма да съжалявате. Инвестирайте днес в красота, иновация, оригиналност. Защо делфини да не плуват под краката Ви, докато взимате сутрешен душ, или пък да плувате с русалки в басейна? Защо купища златни монети да не са пръснати по пода в офиса? Или цветя да растат в коридора? Любимите анимационни герои оживяват в три измерения в подовото покритие на детската стая. Изберете сами!  За изработката и доставката ще се погрижим ние.

3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са уникален продукт, не само за българския пазар, но и в световен мащаб. Те са иновация, която си струва да откриете.







Call Now ButtonОбади се и поръчай