Покривен, хидроизолационен материал МКМ Руфь на промоционална цена! | MKM БГ ГРУП

Покривен, хидроизолационен материал МКМ Руфь на промоционална цена!

14 декември, 2016 | Сподели: |

Обадете се сега на 0700 17 288, за да запазите своя битумен, покривен и хидроизолационен материал за горещо полагане МКМ Руфь! Важно е покривът, да е здрав, сигурен, сух. Това се постига с качествена покривна система, част от която са добрите покривни и хидроизолационни материали!

МКМ Руфь е рулонно изделие с отлични качества. Предназначен е за хидроизолация на фундаменти и сгради, както и за изграждане на покриви с малък наклон.

МКМ Руфь представлява материал, които се състои от:

  1. Горен слой от фолио или едрозърнеста посипка
  2. Битумно-полимерно свързващо вещество
  3. Сърце от здрава негниеща основа (полиестер, стъклотакан или стъкловоал)
  4. Битумно-полимерно свързващо вещество
  5. Долен слой от лесно топимо полимерно фолио

МКМ Руфь е подходящ както за изграждане обикновено покривно покритие или ремонт на старо, така и за изграждане на т.нар. покривен килим или многослойно покривно покритие.

Дебелината на материала е не по-малка от 3 мм. Това пък позволява влагане технологии на запояване, а не залепване. Така се постига по-безопасен и опростен процес на полагане, както и по-ниска цена на покривния килим (водозащитно покритие).

Ако целта Ви е ремонт на стар покрив, то един слой МКМ Руфь е напълно достатъчен. Ако пък изграждате многослойно ново покривно покритие (покривен килим), то необходими са Ви два слоя МКМ Руфь. При капитални ремонти, добре е да обезопасите покрива си двойно – също влагайки два слоя МКМ Руфь. Подгответе основата. Препоръчваме грундиране на бетонната основа или циментово-пясъчна замазка. Следва запояване с пропанова горелка. Резултатът е еднородно покритие МКМ Руфь, без празнини. Това пък осигурява дълготрайно, яко покритие.

Благодарение на иновативната си структура и варианта материалът да е финиширан с горен слой от едрозърнеста посипка, МКМ Руфь отговаря на съвременните архитектурни и естетически изисквания и изглежда достатъчно добре – това пък елиминира нуждата от влагане на допълнителни средства, с цел постигане добър външен вид на покрива.

Материалът се предлага в различни разновидности. Ако не сте сигурни, коя е най-подходящата за Вас или имате нужда от консултация или професионалисти, които да положат МКМ Руфь вместо Вас, не се колебайте да се свържете с нас. Висококвалифицираните специалисти, с които разполагаме, имат солиден опит в изграждането на висококачествени покривни системи.







Call Now ButtonОбади се и поръчай