Спомени за лято: различният басейн | MKM БГ ГРУП

Спомени за лято: различният басейн

7 ноември, 2016 | Сподели: |

Какво очаквате от басейна? Разхлада? Релакс, чистота, приятна вода, коктейли, слънце… Да намигнем на отиващото си лято, с носталгия и топли чувства. Добре знаем, какво ни чака след пъстрата есен – зима. В цялата и прелест и белота. Палтата и шаловете са готови, до вратата. Междувременно – да поседнем на топло и да поговорим за любимия на всички ни басейн.

Мислили ли сте някога да построите свои собствен? Или пък вече имате такъв, но искате да го обновите? Знаете ли, че има нов, високотехнологичен продукт, който позволява сами да подберете как да изглежда басейна? Ruvitex 3D Pool Décor е фолио за басейни, което позволява печат! Ето как и най-смелите проекти добиват реални измерения.

oblicovki

Декоративна хидроизолация за басейни Ruvitex 3D Pool Décor е с основа от полиестерен текстил, облечена двустранно с пластифициран поливинилхлорид. Продуктът позволява да осъществите абсолютно всеки проект, който имате за басейна си. Русалки? Няма проблем. Потънал кораб и съкровище? Разбира се. Големият риф? Защо не? Всякакви морски обитатели в триизмерен формат могат да оживеят във Вашия басейн.

Защо да се съобразявате със стандартните покрития за басейн, когато можете да имате свой собствен проект? Ако пък искате по-стандартен, симетричен дизайн, то пак можем да го изпълним за Вас. Разгледайте готовите ни идейни проекти, или пък изберете своя собствен, който да създадем специално за Вас. Граници няма. Всичко е възможно с декоративна хидроизолация за басейни Ruvitex 3D Pool Décor.

basejn1

Продуктът е устойчив на микроорганизми и стареене. Не се хлъзга. Стабилен е и гъвкав при всякакви температури. Дезинфектантите за водата не са опасни за декоративна хидроизолация за басейни Ruvitex 3D Pool Décor.

Готови ли сте за лятото? Събирайте сили и идеи отсега. Създайте проекта си за идеалния басейн с нас. Очаква ни ново лято, пълно с приключения, цвят и различност с декоративна хидроизолация за басейни Ruvitex 3D Pool Décor.







Call Now ButtonОбади се и поръчай