Безукорна кухня с 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor

7 юни, 2017 | Сподели: |

Всяка домакиня цени чистотата на своята кухня. При готвене, миене и прочие, всекидневни и постоянни кухненски дейности, наравно с плотовете, страда и кухненския под. Лесната му поддръжка си гарантирайте със специална настилка – 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor.

Какво представлява този иновативен продукт? Настилката е гладка и винилова. Освен, че се почиства и поддържа изключително лесно, тя има чисто естетическа функция. Не е с фиксиран изглед, а… дизайнът избирате вие!

Това е чудото, на 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor! Тя се вписва идеално във всеки интериор, какъвто и да е той. Защото – дизайнът избирате вие. Можете и да изберете дали искате иновативното винилово покритие за вашия кухненски под да бъде триизмерно или пък стандартно – двуизмерно.

Какъвто и дизайн да изберете, ние можем да го създадем за вас. Ще пресъздадем мечтите ви в избран от вас – 3D или 2D формат. Ваш е изборът и за размер на настилката за под.

3D подова настилка Ruvitex 3D Décor е уникален в световен мащаб продукт, дело на иновативната българска фирма Рувитекс.

Добрите идеи, принадлежат на смелите визионери, които не се страхуват да ги осъществят. Изберете с нас своя нов, лесен за почистване и поддръжка кухненски под – с дизайнер – вие самите.

Това е оферта, която всяка дама с усет към красивото няма как да откаже. Господа, това е възможност и за вас – да зарадвате половинката с освежен интериор, съобразен с нейния вкус.

Класическа визия, цветя, поляна, небе, кухненска посуда, животни, герои от филми и книги, цитати на велики автори, дори рецепти или пък дъно на море – 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor е подходяща за всеки сюжет.

Поръчайте своята красива, по собствен дизайн, лесна за поддръжка и почистване 3D подова настилка Ruvitex 3D Décor, днес! Инвестирайте в бъдещето!Обади се и поръчай